Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

FARMSTAY 24K GOLD & PEPTIDE

 Hello Girls....

Σε συνέχεια προηγούμενης ανάρτησης για δύο αγαπημένα μου προϊόντα Κορεατικής προέλευσης (aka K-Beauty) όπου σε σύστησα στον υπέροχο ορό 100% υαλουρονικού οξέως της Farmstay, επανέρχομαι για να σου δείξω την κρέμα προσώπου που θα συμπληρώσει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς.


Η FARMSTAY Κρέμα – Αμπούλα Προσώπου 24K GOLD & PEPTIDE  είναι μία κρέμα που περιέχει 99,9% γνήσιο χρυσό και πεπτίδια  που ενυδατώνουν άμεσα την επιδερμίδα ενώ παράλληλα λειαίνουν τις ρυτίδες, ενισχύουν την ελαστικότητα και συσφίγγουν το δέρμα.


Πιο συγκεκριμένα περιέχει Εκχύλισμα χρυσού 99,9% (θρέψη και λαμπερή όψη), πεπτίδια (ενίσχυση μεταβολισμού των κυττάρων), βασιλικό πολτό (βελτιώνει την ελαστικότητα), αδενοσίνη (επιταχύνει την αναγέννηση των κυττάρων) και νιασιναμίδη (λάμψη και λεύκανση).



Έχει μία πολύ ελαφριά υφή τζελ που απλώνεται πολύ εύκολα
και απολαυστικά, ενώ απορροφάται αμέσως από τη επιδερμίδα χωρίς να αφήσει ίχνη λιπαρότητας . Αφήνει μία χρυσαφί λάμψη και όψη μίας απολύτου υγιούς επιδερμίδας. Μία κρέμα τζελ που απλά θα λατρέψεις.

Θα την βρεις σε καταπληκτική τιμή στο Femme-Fatale.gr 

 

 

Many kisses from Fairy {oo} Mary! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...