Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Beauty for kids....

 Hello Fairies....

Σου έχω μιλήσει πολλές φορές για τις πολύ συχνές αγορές που κάνω από την Parfimo.gr, τόσο σε αρώματα όσο και σε καλλυντικά, ξέρεις όμως ότι έχει απίστευτα προϊόντα για παιδιά?

Όλα τα παιδιά αγαπάνε τους ήρωες των παιδικών σειρών που βλέπουν, και έτσι με αυτό το τρόπο κάνουμε το μπάνιο τους πιο ευχάριστο και δημιουργικό. 

Πολλά κορίτσια είθισται να αγαπούν τις Έλσα και Άννα από την γνωστή ταινία της Disney Frozen. αυτά τα αφρόλουτρα μυρίζουν υπέροχα και σέβονται την παιδική επιδερμίδα, ενώ τα αρώματα είναι ιδανικά για παιδιά!

Μία άλλη πολύ γνωστή σειρά που αγαπάνε τα παιδιά είναι η Peppa Pig. H οδοντόκρεμα Peppa Pig είναι ασφαλής για παιδιά από ενός έτους με απαλή ευχάριστη γεύση.



Η σειρά διαθέτει και αφρόλουτρο-σαμπουάν ιδανικό για την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα.

Στην Parfimo.gr θα βρεις πολλά καλλυντικά που απευθύνονται στα παιδιά, με πολλούς αγαπημένους ήρωες όπως το μωράκι της Cocomelon και η Hello Kitty


 Αν θέλεις και εσύ να βρεις καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης για τα παιδιά κανε ένα κλικ στα παραπάνω λινκ και είμαι σίγουρη ότι θα  βρεις πολλά να σου αρέσουν!

 

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...