Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

FARMSTAY Ορός Προσώπου Hyaluronic Acid 100!

 Γεια σου Fairy Girl....


Τον τελευταίο καιρό δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις πέσει πάνω σε κάποιο προϊόν που πολλοί θα θαυμάζουν και θα ανήκει στην κατηγορία K-Beauty,  δηλαδή σε αυτή των Κορεάτικων καλλυντικών.

Αν αναρωτιέσαι την δική μου άποψη θα σου πω ότι από το ντουλάπι του μπάνιου μου δεν λείπουν κάποια Κορεάτικα προϊόντα που έχω δοκιμάσει και πραγματικά "λειτουργούν". Η πρόσφατη προσθήκη στην καθημερινή μου φροντίδα είναι δύο προϊόντα της FarmStay για τα οποία θα σου μιλήσω ξεχωριστά.

Σήμερα θα σε συστήσω στο FARMSTAY Ορός Προσώπου Hyaluronic Acid 100 με Υαλουρονικό οξύ.



Είναι ένας ορός με αρκετά σταθερή υφή ώστε να απορροφάται άμεσα ακόμα και από τις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας.  Δίνει στο δέρμα μας ό,τι ακριβώς χρειάζεται αφού όσο μεγαλώνουμε η παραγωγή υαλουρονικού μειώνεται και χρειάζεται αρκετή ποσότητα καθημερινά για να επαναφέρει την πυκνότητα του δέρματος και να γεμίσει τις ρυτίδες.

Έτσι ο Ορός προσώπου της FarmStay εφαρμόζεται σε καθαρή επιδερμίδα πρωί και βράδυ, ταμποναριστά μέχρι να απορροφηθεί και στην συνέχεια εφαρμόζουμε τα υπόλοιπα προϊόντα. 

Θα τον βρεις στο αγαπημένο ηλεκτρονικό κατάστημα Femme-Fatale.gr σε απίθανη τιμή και γυάλινη συσκευασία με δοσομετρητή, περιεκτικότητας 100ml(!!).


Tip: Mην ξεχνάς να απλώνεις το υαλουρονικό οξύ ΠΑΝΤΑ σε υγρή επιδερμίδα γιατί έτσι διευκολύνεται η βαθύτερη απορρόφηση του από την επιδερμίδα. 

Δοκίμασε το και πολύ γρήγορα θα δεις την επιδερμίδα σου περισσότερο λαμπερή και ενυδατωμένη.


Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...