Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

Andreia Professional Summer NAils....

 Γεια σου Fairy Girl...

 

Aχχχχ, καλοκαιράκι και άρχισαν οι κάψες εδώ στην εξωτική Λάρισα. Αφού όμως δεν μπορούμε να το αποφύγουμε ας το απολαύσουμε όσο γίνεται λοιπόν. Ας βάλουμε χρώμα στα νύχια μας με την καλύτερη ποιότητα και την μεγαλύτερη διάρκεια που μπορούμε να έχουμε.

Με σύμμαχο λοιπόν την Andreia Professional ας σου δείξω δύο απίθανες σειρές βερνικιών νυχιών!



Τα Andreia Nutri Color είναι ιδανικά για εσένα που θέλεις γρήγορες λύσεις για τα νύχια σου αφού δεν χρειάζεσαι ούτε βάση ούτε top . Αφήνει τα νύχια να αναπνέουν και τα θρέφει με έλαιο argan και βιταμίνη C ενώ κυκλοφορεί σε πολλά απίθανα έντονα χρώματα.


Η δεύτερη σειρά είναι η Hybrid Gel που είναι δύο σταδίων και πολυμερίζεται με τον ήλιο και έτσι κρατάει πολλές μέρες. Διάλεξα υπέροχες κλασσικές αποχρώσεις και λατρεύω την διάρκεια αυτών των βερνικιών που φτάνει τις 7 μέρες στα χέρια, και 10 μέρες στα πόδια. Υπέροχη κάλυψη και μεγάλη κάλυψη χρώματος. Η ποικιλία χρωμάτων είναι πολύ μεγάλη και για κάθε γούστο. Σαν δεύτερο βήμα είναι το Andreia σταθεροποιητικό βερνίκι που πολυμερίζει το χρώμα, του χαρίζει διάρκεια και γυαλάδα χωρίς την χρήση λάμπας.



Σαν βάση πριν από το βάψιμο των νυχιών επιλέγω να χρησιμοποιώ πάντα μία βάση με βιταμίνες και αυτή τη φορά από τις πολλές θεραπείες που διαθέτει η Andreia επέλεξα την Andreia Θεραπεία Νυχιών Lab Multi vitamin base coat. Η σύνθεσή της με AHA, βιταμίνη B5 και C βοηθούν στην ενυδάτωση και την σκλήρυνση του φυσικού νυχιού με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη εβδομάδα. 

Όλα τα βερνίκια νυχιών Andreia Professional   διαθέτουν πρακτικό βουρτσάκι για ευκολία στη χρήση, είναι υποαλλεργικά και απαλλαγμένα από βλαβερά χημικά.

Όλα τα βερνίκια και τις θεραπείες την Andreia Professional θα τα βρείτε σε τεράστια ποικιλία και φοβερές τιμές στο αγαπημένο ηλεκτρονικό κατάστημα Femme-Fatale.gr , αλλά και στα φυσικά καταστήματα τους.

Θέλεις μήπως να τα δοκιμάσεις και εσύ;;;;


Many kisses 💋💋💋💋

 

1 σχόλιο:

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...