Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Curaprox για όλους!

Hey Fairies...

Η σημερινή ανάρτηση αφορά στην στοματική υγιεινή μας από μία Ελβετική εταιρεία που ανακάλυψα πρόσφατα στο Parfimo.gr και μάλλον ήρθε για να μείνει στο σπίτι μας! Η Curaprox ειδικεύεται στην στοματική υγιεινή και επέλεξα να δοκιμάσω και τις οδοντόβουρτσες 5460 αλλά και τις διάσημες "νόστιμες" οδοντόκρεμες τους, οι οποίες είναι κατάλληλες και για παιδιά αλλά και για ενήλικες!
Ας ξεκινήσω να σας μιλάω για τις οδοντόβουρτσες Curaprox 5460... Τα 4 χαρακτηριστικά που αξίζει να σας αναφέρω είναι τα εξής: 
Αξεπέραστα λεπτές κι απαλές ίνες Curen®
• Αποτελεσματικές: Οι ίνες Curen® σχηματίζουν μια ασυνήθιστα πυκνή επιφάνεια καθαρισμού (έως 10 φορές πιο πυκνή σε σχέση με μία κοινή οδοντόβουρτσα)



• Φτάνουν σε κάθε εσοχή και σχισμή, στα πιο δυσπρόσιτα σημεία του στόματός σας, χάρη στη συμπαγή και ελαφρώς κεκλιμένη κεφαλή της CS 5460
• Οκτάγωνη λαβή, που σας βοηθά να βουρτσίσετε τα δόντια σας στη σωστή γωνία καθαρισμού

Πίστεψε με, με την πρώτη δοκιμή θα τις λατρέψεις και θα αλλάξεις μια για πάντα οδοντόβουρτσα! Εγώ επέλεξα το σετ των 3 Curaprox 5460 που κυκλοφορεί σε διάφορα απίθανα χρώματα!
Από την εμπειρία μου έχω να πω ότι καθαρίζει τα τα δόντια μου πολύ καλά, με μία όμορφη αίσθηση μασάζ στα ούλα και παρόλο που είναι εξαιρετικά μαλακή, η καθαριότητα γίνεται αποτελεσματικά! F.Y.I. το νούμερο 5460 στο μοντέλο της οδοντόβουρτσας υποδηλώνει τις 5.460 τρίχες από Curen που έχει κάθε οδοντόβουρτσα!
Η επιλογή μου για την οδοντόκρεμα είναι η Curaprox  BE YOU Candy Lover με απίθανη γεύση καρπούζι!
Οι οδοντόκρεμες BE YOU προλαμβάνουν την τερηδόνα αφού περιέχουν φθόριο, περιέχει oξειδογλυκάση, η οποία  είναι ένα φυσικό ένζυμο που καταπολεμά τα επιβλαβή βακτήρια και λευκαίνει φυσικά τα δόντια, περιέχει επίσης ξυλιτόλη που εμποδίζει την ανάπτυξη βακτηρίων που προκαλούν τερηδόνα κι ενισχύει φυσικά τα δόντια. Περιέχει ακόμα προβιταμίνη Β5 και είναι απαλή με το σμάλτο των δοντιών!
Φυσικά δεν περιέχει  SLS. Το SLS είναι ένας επιθετικός παράγοντας αφρισμού που μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του στοματικού βλεννογόνου και ξηροστομία. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από μία οδοντόκρεμα? Kάνε μία βόλτα στο Parfimo.gr και θα ανακαλύψεις πολλά προϊόντα Curaprox.

Οι Be you κυκλοφορούν σε απίθανα χρώματα και γεύσεις όπως μήλο και αλόη, τζιν και λωτός, ροδάκινο και βερίκοκο και πολλές ακόμα γεύσεις!

Σε προκαλώ Fairy Girl να δοκιμάσεις τα προϊόντα της Curaprox,  εμείς στο σπίτι μας τα λατρέψαμε και το πιστεύω πως το ίδιο θα συμβεί και σε σένα!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

1 σχόλιο:

  1. Τα χρησιμοποιώ από το Φεβρουάριο και δεν τα αλλάζω με τίποτα! Αγαπημένη οδοντόκρεμα η πορτοκαλί! Και η πράσινη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...