Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Summer Essentials!

 Summer in Greece!!!

Hello Fairy Girls....

Σήμερα ήρθα να σου δείξω ένα νέο προϊόν που μου φάνηκε αρκετά καινοτόμο και ήθελα να το δοκιμάσω. Τι είναι αυτό που χρειαζόμαστε όλοι καθημερινά στην ρουτίνα μας? Και φυσικά είναι το αντηλιακό μας. 

Όταν όμως το νέο αντηλιακό συστήνεται ως αντηλιακός  ΟΡΟΣ , αόρατος και με δείκτη προστασίας spf 50 δεν σου κάνει ένα παραπάνω κλικ? Έτσι λοιπόν η δοκιμή του κρίθηκε απαραίτητη. 

Η υφή του είναι σούπερ ελαφριά και η σύσταση του είναι διάφανη. Θωρακίζει άμεσα την επιδερμίδα απέναντι στον ήλιο, δεν αφήνει κανένα του ίχνος στο πρόσωπο είναι υποαλλεργικό και με διαρκείας προστασία απέναντι στις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

 

Είναι εντελώς ματ και δεν νιώθεις καν ότι το φοράς. Το όνομα του είναι Garnier Ambre Solaire Invisible Serum super uv, και είναι το αντηλιακό που ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμάσεις φέτος. 





Ένα άλλο Must Have προϊόν που θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις φέτος το καλοκαίρι είναι το Sisley Le Phyto Gloss, ένα μοναδικά λαμπερό lip gloss ιδανικό για το καλοκαίρι και την παραλία.

Photo credits fromsandyxo.com

Προσδίδει χρώμα με λάμψη στα χείλη σου και περιέχει ενυδατικούς παράγοντες που φροντίζουν τα χείλη σου.  Θα κάνει την καθημερινή σου εμφάνιση στην πόλη ή την παραλία μοναδική και απίστευτα λαμπερή.

Και τα δύο παραπάνω προϊόντα θα τα βρεις σε μοναδικές τιμές στο αγαπημένο Parfimo.gr


Many kises from Fairy {oo} Mary!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...