Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Mystic Parfumes...

 Hello Fairies....

Σε ποιόν δεν αρέσουν τα όμορφα αρώματα? Ζεστά., ανατολίτικα, φρουτώδη, ή πικρά όλοι έχουμε τα δικά μας γούστα όσον αφορά στην καθημερινή μας μυρωδιά! Τι γίνεται όμως όταν θέλεις να έχεις παραπάνω από ένα αρώματα ? Σου έχω την λύση.... Θα σε συστήσω σε ένα Brand χύμα αρωμάτων από το αγαπημένο μας Femme-fatale.gr , τα Μystic parfumes.


Μην σκεφτείς ότι είναι ένα ακόμα χύμα άρωμα. Είναι ένα brand με μεγάλη περιεκτικότητα σε πραγματικά αρωματικά έλαια  αρίστης ποιότητας, με ιδιαίτερη ένταση και μεγάλη διάρκεια.


Τα Mystic Parfumes διαθέτουν μία ποικιλία αρωμάτων τύπου μεγάλων brands, διαθέσιμα σε συσκευασίες των 100ml με υπέροχους χρωματισμούς στο κάθε άρωμα. 

Εγώ επέλεξα τα εξής Mystic Parfumes, 2 γυναικεία, το τύπου Armani SI, και το κλασσικό τύπου La vie est belle by Lancome. Το Armani Si είναι ένα άρωμα περισσότερο λουλουδάτο ενώ το La vie est belle είναι ένα ζεστό άρωμα ανατολίτικου τύπου. Και τα δύο όμως έχουν απίστευτη διάρκεια και μεγάλη ένταση.



Επέλεξα ακόμα το αντρικό αγαπημένο τύπου Aqua di Gio by Armani που είναι ιδανικό για το καλοκαίρι αφού σε ταξιδεύει σε θάλασσες και νησιά!

Τέλος επέλεξα να δοκιμάσω ένα κλασσικό unisex άρωμα τύπου White Musk, που το λάτρεψα. Θυμίζει το παλιό κλασσικό white musk λαδάκι που όλοι αγαπήσαμε.

Όλα τα αρώματα των Mystic Parfumes είναι διαθέσιμα στο Femme-Fatale.gr σε προσφορά για όλα τα αρώματα -50%. Τρέξε να προλάβεις τις δικές σου επιλογές από τα αγαπημένα σου αρώματα.



Άσε μου σε σχόλιο αν τα έχεις δοκιμάσει και ποιο είναι το αγαπημένο σου άρωμα από τα Mystic Parfumes και που ξέρεις.....ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να το κερδίσεις.  

  Many kisses from Fairy {oo} Mary!

4 σχόλια:

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...