Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Shiseido BB Sports Spf 50++.

 Hello Fairies.....

Σήμερα θα σε συστήσω στο αγαπημένο μου προϊόν που χρησιμοποιώ από τώρα έως και τις καθημερινές μέρες του καλοκαιριού, στο μακιγιάζ μου, που η ζέστη και η υγρασία είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα.


Η Shiseido Sports BB Spf50+ είναι εκείνο το προϊόν που επιλέγω καθημερινά στο ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό μακιγιάζ μου, κάθε πρωί. 


Παρέχει επαρκή κάλυψη και σε βάθος, χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα ικανή να καλύψει όλο το πρόσωπο. Μία μικρή ποσότητα, απλώνεται βελούδινα σε όλο το πρόσωπο, θωρακίζει την ενυδάτωση του, ενισχύει την δράση της ενυδατικής σου κρέμας, ενώ παρέχει την μέγιστη προστασία από τον ήλιο με δείκτη προστασίας spf 50+.


Tο καλύτερο ξέρεις ποιο είναι? Ότι διαθέτει την τεχνολογία WET FORCE, που σημαίνει ότι η αντηλιακή της δράση ενισχύεται κάθε φορά που το πρόσωπο έρχεται σε επαφή με υγρασία, ακόμα και κατά την διάρκεια της κολύμβησης. Ενεργοποιείται αυτόματα μετά από 15 λεπτά επαφής με νερό! Το επόμενο καλύτερο είναι ότι η σύνθεση αυτής της BB είναι quick dry, απλώνεται ομοιόμορφα στο πρόσωπο και στεγνώνει άμεσα, οπότε δεν μεταφέρεται σε ρούχα και χέρια γιατί γίνεται ένα με το πρόσωπο!

Το καλοκαιρινό μακιγιάζ στα καλύτερα του. Τέρμα η λιπαρότητα στο πρόσωπο, η γυαλάδα, και τα make up που "τρέχουν". H Shiseido BB Sports είναι ιδανική και για εσένα που αθλείσαι κατά την διάρκεια των ζεστών ημερών αλλά και για εσένα που απλά επιθυμείς αντηλιακή κάλυψη με χρώμα!


Διατίθεται σε αποχρώσεις Light, medium, dark, εγώ επιλέγω την medium, αλλά και η medium dark είναι καλή σε πιο σκούρες ή ήδη μαυρισμένες επιδερμίδες. Την βρήκα στο ηλεκτρονικό κατάστημα που βρίσκεις τα πάντα, το Parfimo.gr

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...