Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Τhe revolution of Clinique Moisturizing BB-Gel !

 Hallo Fairies.....

Η Clinique μας έχει συνηθίσει σε καινοτόμες συνθέσεις που πρωτοπορούν και χαρίζουν ομοιόμορφη επιδερμίδα. Αυτή τη φορά με εξέπληξε με ένα νέο καινοτόμο προϊόν που προσαρμόζεται στην επιδερμίδα μου και της χαρίζει την ενυδάτωση αλλά και την κάλυψη που χρειάζεται.

Σίγουρα καταλάβατε ότι μιλάω για μία πρωτοποριακή BB cream , που χαρίζει 8ωρη ενυδάτωση, χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα και να προκαλεί επιπλέον λιπαρότητα.

Η Clinique Moisturizing BB-Gel προσφέρει για 8 ώρες oil-free πλήρης ενυδάτωση, τελειοποιεί τον τόνο της επιδερμίδας και προσδίδει μία λάμψη και μία φρεσκάδα.
Το BB-gel χρησιμοποιεί την τεχνολογία Transforming Tint Release η οποία χαρίζει μία ιδέα χρώματος που αρχικά  εμφανίζεται σε γκρι απόχρωση και έπειτα μεταμορφώνεται για να τελειοποιήσει τον δικό σας τόνο επιδερμίδας.



 Είναι κατάλληλο για τους τρεις βασικούς τόνους επιδερμίδας και προσαρμόζεται σε πολύ λίγα λεπτά στον κατάλληλο τόνο.


Εφαρμόζεται μετά την κρέμα ημέρας σας, ή και χωρίς αυτή, και αμέσως μετά εφαρμόζετε το αντηλιακό.

Δεν ενδείκνυται για πολύ λευκές επιδερμίδες καθότι δεν θα προσαρμοστεί επαρκώς και θα φαίνεται αρκετά πιο σκούρο. Είναι απόλυτα ιδανικό για σταρένιες επιδερμίδες.

Όλα τα προϊόντα τις Clinique, καθώς και όλες τις bb creams θα τις βρεις στο πάντα ενημερωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα Parfimo.gr . Αν σου αρέσουν οι εύκολες αλλά αποτελεσματικές λύσεις τότε θα λατρέψεις το συγκεκριμένο προϊόν!


Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...