Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Andreia, the best choice for Christmas make up!

 Ηallo Fairies...

Σήμερα σου έχω μαζεμένα σε αυτή την ανάρτηση τα προϊόντα μακιγιάζ που θα χρειαστείς για την εορταστική περίοδο.

Ποια είναι όμως τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα εορταστικό μακιγιάζ? Λάμψη, λάμψη , λάμψη!

Έχω διαλέξει μερικά αγαπημένα προϊόντα Andreia Professional που θα σου λύσουν τα χέρια και θα σου χαρίσουν το υπέροχο μακιγιάζ που θέλεις για να ξεχωρίσεις στις γιορτές!

Πάμε λοιπόν....



Μία υπέροχη βάση που θα δώσει στο πρόσωπο μας μία ομοιομορφία και μία λάμψη είναι ο,τι χρειάζεται ένα εορταστικό μακιγιάζ! Το Andreia Perfect Pic HD Foundation θα σου χαρίσει αυτό που ζητάς σε ένα foundation αλλά αυτό που θα σε ξαφνιάσει θα είναι η βελούδινη υφή του εν λόγω καθώς και η απαράμιλλη διάρκεια του, που θα κάνει να δείχνεις υπέροχη κάθε στιγμή!



Για τα μάτια θα χρειαστείς σκιές με λάμψη, glitter και έντονο αποτέλεσμα. Η παλέτα της Andreia ¨Ι can see you No 4". 6 χρώματα σε μία μικρή και πολύ βολική λευκή παλέτα!


Οι σκιές γράφουν υπέροχα και προσφέρουν βαθύ χρώμα με διάρκεια, χωρίς να μαζεύουν στα βλέφαρα. Έχουν υπέροχη γιορτινή λάμψη και οι αποχρώσεις είναι ιδανικές για κάθε χρωματική παλέτα!  

Στην συνέχεια μία μαύρη μάσκαρα με δραματικά έντονο αποτέλεσμα είναι ιδανική, όπως η η Andreia Fake it.


Είναι μία μάσκαρα που χαρίζει όγκο, πυκνότητα και μήκος στις βλεφαρίδες και κάνει το βλέμμα να μείνει αξέχαστο.

Το βουρτσάκι της είναι μοναδικό αφού δύο διαφορετικές πυκνότητες για να κάνει την εφαρμογή της πιο εύκολη και μοναδική!

Στα χείλη θα χρειαστείς ένα κραγιόν που θα είναι έντονο και θα διαρκέσει πολλές ώρες. Το κόκκινο χρώμα είναι απόλυτα εορταστικό αλλά εγώ επειδή δεν το προτιμώ επέλεξα ένα έντονο σε ροζ αποχρώσεις. Το Andreia Kiss Proof Liquid Lipstick Dusty Rose 07, έχει φοβερή εφαρμογή, σχηματίζει άψογα τα χείλη και διαρκεί πραγματικά 6-8 ώρες αναλλοίωτο, ακόμα και αν φας και πιεις!

Λίγο highlighter στα ζυγωματικά και λίγο glitter στα μάγουλα και είσαι έτοιμη για ρεβεγιόν και μία αξέχαστη βραδιά!



Όλα τα προϊόντα Andreia θα τα βρεις στο αγαπημένο και πάντα ενημερωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα Femme-Fatale.gr σε απίστευτες τιμές, για τόσο ποιοτικά προϊόντα!

Καλές γιορτές Fairy Girls με υγεία και αγάπη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...