Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Bioderma Pigmentbio Night Renewer... Let's Glow!

 Hello Fairies...

Ο χειμώνας για μένα είναι ένας πόλεμος ενάντια στις πανάδες μου. Έτσι λοιπόν αυτή τη φορά επέλεξα μία κρέμα νύχτας σε συνδυασμό με την βιταμίνη C μου, γιατί το βράδυ είναι η καλύτερη ώρα για την φυσική επανόρθωση του δέρματος.



Επέλεξα την κρέμα νύχτας Bioderma Pigmentio Night Renewer της οποίας η σύνθεση ενισχύει την ανανέωση των κυττάρων και την παραγωγή κολλαγόνου, για απαλό και λαμπερό δέρμα το επόμενο πρωί.









Πιο αναλυτικά σύμφωνα με την Bioderma...

  • Η Pigmentbio Night Renewer περιέχει την τεχνολογία LUMIREVEAL™ TECHNOLOGY, εμπνευσμένη από πρωτοποριακές θεραπείες που χρησιμοποιούνται από τους δερματολόγους για την αποτελεσματική διόρθωση των καφέ κηλίδων.
  • Βοηθάει στη μείωση της παραγωγής της μελανίνης
  • Περιορίζει τις φλεγμονές για την αποφυγή δημιουργίας νέων σημαδιών που συνδέονται με το κατεστραμμένο δέρμα.
  • Ενισχύει την κυτταρική ανανέωση βοηθώντας στον περιορισμό των εγκατεστημένων καφέ κηλίδων και στην ομοιομορφία της επιδερμίδας.



Ενώ, η LUMIREVEAL™ TECHNOLOGY είναι ενισχυμένη με συνδυασμό βιταμινών που ενισχύουν τη λάμψη και προστατεύουν το δερματικό φραγμό.

Οι βιταμίνη C και E προστατεύουν το δέρμα από τη ρύπανση, τις UVA/UVB και το οξειδωτικό στρες το οποίο προκαλεί την πρόωρη γήρανση, πρώτα σημάδια της οποίας είναι οι καφέ κηλίδες.



Εγώ την χρησιμοποίησα και μπορώ να πω ότι το επόμενο πρωί το πρόσωπο μου είναι φωτεινό , απαλό και ξεκούραστο. Σε βάθος χρόνου οι καφέ κηλίδες μου έχουν ορατή μείωση και το πρόσωπο παραμένει φωτεινό και ανανεωμένο!



Την Pigmentbio Night Renewer την βρήκα στην καλύτερη τιμή της αγοράς στο  Parfimo.gr

Κάνε και εσύ μία σύντομη περιήγηση και θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για την περιποίηση της επιδερμίδας σου, όποιες και αν είναι οι ανάγκες της.


Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...