Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Korean Beauty!

 Hi Fairy Girl...


Σήμερα ας μιλήσουμε για κορεάτικα καλλυντικά! Τα κορεάτικα καλλυντικά είναι πολύ γνωστά στον χώρο των καλλυντικών γιατί υπόσχονται λαμπερή, καθαρή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα όπως οι γυναίκες της Ασίας!

Σήμερα θα σου δείξω αυτά που έχω δοκιμάσει εγώ και τα έχω αγαπήσει!


Από το σπίτι μας δεν λείπει ποτέ η αυθεντική Αλόη Holika-Holika. Περιέχει 99% καθαρή Aloe Vera και για μένα είναι ένα προιόν πολύ βασικό! Καίγεσαι από τον ήλιο? Κόπηκες? Έχεις ένα εξάνθημα με φαγούρα? Η ALoe είναι αυτή που θα σε βοηθήσει σε όλα αυτά, όπως επίσης παρέχει βαθιά ενυδάτωση σε δέρμα και μαλλιά!

Το Secret Key Lemon Sparkling είναι ένα οικονομικό αλλά εκπληκτικό απολεπιστικό τζελ προσώπου! Απολεπίζει απαλά αλλά και σε βάθος χωρίς να ερεθίζει το δέρμα καθόλου και έχει υπέροχη δροσερή μυρωδιά λεμονιού. Περιέχει μεταξύ άλλων υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη C.

Η κρέμα προσώπου Mizon Aging Care Firming Solution με δηλητήριο φιδιού είναι ό,τι χρειάζεται ένα δέρμα που επιθυμεί σύσφιξη και εξομάλυνση των ρυτίδων. Μία πολύ ιδιαίτερη κρέμα που όμως "λειτουργεί" άμεσα!


Τα επιθέματα ματιών Mizon Pure Pearl Eye Gel Patch είναι υπέροχα! Τα λάτρεψα γιατί χαρίζουν λάμψη στην περιοχή των ματιών και εξαφανίζουν μαύρους κύκλους με μόνο μία εφαρμογή! Η συσκευασία περιέχει 60 επιθέματα και σίγουρα θα τα ξαναπάρω!


Θα βρεις μία τεράστια ποικιλία Κορεάτικων καλλυντικών στο Notino.gr

 Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...