Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Απομητικά - και πώς να τα επιλέξεις!

Hello Fairies....

Το καλοκαίρι είναι στο καλύτερο σου σημείο και σήμερα λέω να σου μιλήσω για ένα φλέγον θέμα! Τα αποσμητικά! Όλες λίγο ή πολύ ιδρώνουμε και δεν επιθυμούμε να μυρίζουμε άσχημα Σε κάποιους ανθρώπους ο ιδρώτας τους δεν μυρίζει καθόλου και σε κάποιους μυρίζει πολύ περισσότερο! Όλοι όμως (ελπίζω)  χρησιμοποιούμε αποσμητικά με σκοπό να νιώθουμε φρέσκοι και καθαροί, όλη την ημέρα! Έχεις όμως ακούσει πολλά για τα αποσμητικά σωστά? Μετά από χρόνιο ψάξιμο και πολλή πληροφόρηση, είμαι εδώ για να σου πω τι πρέπει να προσέξεις όταν επιλέγεις ένα αποσμητικό! Οι κατηγορίες είναι δυο και θα  τις αναλύσω αμέσως!
Είναι τα αποσμητικά - αντιιδρωτικά, σε μορφή roll on, ή σε stick, ή ακόμα και σε σπρέι! Αυτά τα αποσμητικά είναι ιδανικά για κάποιον που ιδρώνει πολύ στην εν λόγω περιοχή της μασχάλης. Τα αντιιδρωτικά, όπως λέει και η λέξη, σταματάνε τον ιδρώτα με αποτέλεσμα να μην έρχεσαι αντιμέτωπη με την κακοσμία και την υπερβολική εφίδρωση στην περιοχή!
Στην δεύτερη κατηγορία είναι τα αποσμητικά χωρίς αλουμίνιο που βάση της έρευνας μου είναι και τα καλύτερα και θα σου πω αμέσως γιατί! Το αλουμίνιο είναι εκείνο το στοιχείο που κάνει ένα αποσμητικό αντιιδρωτικό! Όμως τελικά είναι καλό να ιδρώνουμε γιατί μέσω του ιδρώτα αποβάλλονται οι ανεπιθύμητες και επικίνδυνες τοξίνες από τον οργανισμό μας! Αν σταματάμε την εφίδρωση τότε αυτές οι τοξίνες απλά συσσωρεύονται στην περιοχή της μασχάλης, όπου εκεί βρίσκονται και πολλοί ευαίσθητοι λεμφαδένες! Οπότε αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι ναι μεν να ιδρώνουμε, αλλά να μην μυρίζουμε, χρησιμοποιώντας τα αποσμητικά της αρεσκείας μας! Ο εύκολος τρόπος για να διαλέξεις ένα αποσμητικό χωρίς αλουμίνιο είναι να προσέξεις στην περιγραφή του να αναφέρει απλώς την λέξη -αποσμητικό- (deodorant).
Αν προτιμάς τα αποσμητικά σε μορφή stick που είναι ιδανικά για διακοπές και καλοκαίρι, έχω να σου προτείνω τα δοκιμάσεις τα αποσμητικά Schmidt's, τα οποία θα τα βρεις σε υπέροχα αρώματα και με πολύ μεγάλη διάρκεια!

Καλό και ευωδιαστό καλοκαίρι Fairy Girls.....

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...