Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Gua sha or Derma roller?

 Hello Fairies...


Σίγουρα έχεις ακούσει για τον νέο επαναστατικό τρόπο περιποίησης προσώπου με ειδικές πλάκες μασάζ gua sha ή με το πλέον αμφιλεγόμενο derma roller

Το gua sha είναι ένα θεραπευτικό μασάζ το οποίο γίνεται με λείες πέτρες με στρογγυλοποιημένες άκρες και μας βοηθάει στο να δούμε το πρόσωπο μας στην καλύτερη εκδοχή του.


Οι πλάκες μασαζ gua sha συνηθίζουν να κατασκευάζονται από αμέθυστο, ροζ quartz και αβεντουρίνη που έχουν ιδιαίτερες χαλαρωτικές και θεραπευτικές ιδιότητες! Μία ξεχωριστή και διαφορετική πλάκα gua sha είναι η Crystallove Butterfly Aventurine Gua Sha Plate.

 Έχει λείο σχήμα πεταλούδας και με χρήση σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ θα σου χαρίσει σφιχτό δέρμα και λείανση ρυτίδων. Η Κινεζική μέθοδος Gua sha μας παρέχει τεχνικές για την χαλάρωση των τεντωμένων μυών,την σύσφιξη της επιδερμίδας και την αποκαταστάση του λεμφικού συστήματος στις περιοχές εφαρμογής της. 


Από την άλλη ο μικροβελονισμός της επιδερμίδας με ένα αξιόπιστο dermaroller είναι ότι πρέπει για σένα που θέλεις να απαλλαγείς από πανάδες, ρυτίδες, σημάδια ακμής ακόμα και ρυτίδες. Αυτό που πρέπει σίγουρα να προσέξεις εάν είναι η πρώτη σου γνωριμία με το προϊόν είναι να επενδύσεις σε ένα derma roller με το μικρότερο μήκος βελόνων, από 0,2 εώς 0,5. Εγώ επέλεξα να δοκιμάσω το Zoë Ayla Micro-Needling Derma Roller σε μέγεθος ακίδων 0.5.


Η εφαρμογή του πρέπει να γίνεται αυστηρά κρατώντας το οριζόντια. Σε κάθε περιοχή του προσώπου κάνουμε 10 περάσματα οριζόντια, κάθετα και διαγώνια χωρίς να εφαρμόζουμε καθόλου πίεση. Αυτός ο μικροτραυματισμός της επιδερμίδας είναι ιδανικός για να την βοηθήσεις να αρχίσει να παράγει κολλαγόνο που βοηθά στην αποκατάσταση της επιδερμίδας μας.

Στην Notino.gr θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε derma roller και πλάκες μασάζ qua sha για κάθε είδους επένδυση που θέλεις να κάνεις για την νέα σου επιδερμίδα!


Σου εύχομαι μία καλή ανανέωση της επιδερμίδας σου Fairy Girl...


Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...