Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Pure Hyalouronic Every Day!

Hello Fairies...
 

Σήμερα θα σου συστήσω μία νέα εταιρεία με πολύ πολύ ενδιαφέροντα προϊόντα! Η Uresim είναι μία Ισπανική εταιρεία και διαθέτει "έξυπνα" προϊόντα περιποίησης που χρειαζόμαστε για την περιποίηση του δέρματος μας καθημερινά! 


Πρώτο στην δοκιμή αλλά και στην καθημερινή εφαρμογή είναι το URESIM Pure Hyaluronic Serum. Ένα ορός από καθαρό, υψηλής περιεκτικότητας υαλουρονικό οξύ, χαμηλού μοριακού βάρους (που σημαίνει ότι εισχωρεί εύκολα και σε βάθος στην επιδερμίδα) και γεμίζει ρυτίδες και λεπτές γραμμές ενώ προσφέρει ελαστικότητα και ενυδάτωση σε βάθος! 3 σταγόνες είναι αρκετές για όλο το πρόσωπο.



Στην συνέχεια χρησιμοποιούμε την URESIM Hyaluronic Cream, μία κρέμα που επίσης περιέχει υψηλής συγκέντρωσης και χαμηλού μοριακού βάρους υαλουρονικό οξύ που αποκαθιστά την υγρασία της επιδερμίδας. Καταπολεμά τις ρυτίδες και χαρίζει φωτεινότητα και ομοιόμορφο τόνο, ενώ παράλληλα περιέχει αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην καθημερινότητα της επιδερμίδας μας!


Σε συνεχή χρήση και των δύο προϊόντων θα δεις άμεσα διαφορά στο πρόσωπο σου, αφού θα είναι πιο λαμπερό και φρέσκο και στην συνέχεια μέρα με τη μέρα οι ρυτίδες θα γεμίζουν σιγά σιγά!

Από την Uresim δοκίμασα σε συνδυασμό με τα παραπάνω και την URESIM Global Eye Cream.

Αυτό που με κέρδισε με την πρώτη εφαρμογή είναι η υφή κρέμας τζελ που απλώνεται απολαυστικά στην περιοχή γύρω από τα μάτια και απορροφάται άμεσα χωρίς πρόβλημα για το μακιγιάζ! Περιέχει φυτικά εκχυλίσματα που βοηθούν στην βελτίωση της κυκλοφορίας, απαλύνοντας σακούλες και μαύρους κύκλους.

Περιέχει επίσης λιποσώματα και υαλουρονικό οξύ που βοηθούν στην ενυδάτωση και στην καλή εμφάνιση του δέρματος της περιοχής των ματιών!


Όλα τα προϊόντα  Uresim θα τα βρεις διαθέσιμα στο Femme- Fatale.gr σε απίθανες τιμές!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

4 σχόλια:

  1. Πολύ καλά προϊόντα. Facebook: Sevastoula Ntakoula

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευκαιρία για περιποίηση, φροντίδα και ενυδάτωση του προσώπου μας με προϊόντα Uresim. Σας ευχαριστούμε πολύ κι ευχομαι καλη επιτυχία στο blog με χρήσιμα, ενδιαφέροντα και επίκαιρα άρθρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...