Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Teleio demakigiaz eykola kai exypna!

 Hello Fairy Girls...


Σήμερα θα μιλήσουμε για αγαπημένα προϊόντα ντεμακιγιάζ που αφαιρούν το μακιγιάζ και κάθε περιττό ρύπο από το πρόσωπο σου, αποτελεσματικά! Θα σου δείξω αυτά τα καθαριστικά προσώπου που έχω δοκιμάσει και έχω αγαπήσει εγώ και είναι δοκιμασμένα ώστε να κάνουν τον απόλυτο καθαρισμό!

Εγώ λοιπόν επειδή θέλω τον απόλυτο καθαρισμό προσώπου πάντα επιλέγω να κάνω διπλό καθαρισμό! Τι σημαίνει αυτό? Αυτό σημαίνει ό,τι καθαρίζω το πρόσωπο  μου με δύο διαφορετικούς τρόπους! Συνήθως ο πρώτος είναι με ένα καθαριστικό με βάση το λάδι αλλά αυτή την περίοδο δεν χρησιμοποιώ καθόλου λάδια στο πρόσωπο μου οπότε θα σου δείξω τον εναλλακτικό τρόπο.

Google photo

 Έτσι λοιπόν το πρώτο στάδιο καθαρισμού μου επιλέγω να είναι πάντα ένα καλό μικυλλιακό νερό.

Αυτά που έχω επιλέξει μετά από πολλές δοκιμές σε διάφορα νερά είναι δύο. 


Το γνωστό σε όλες μας Bioderma είναι ένα μικυλλιακό νερό που θα λατρέψεις γιατί είναι σχεδιασμένο για ευαίσθητες επιδερμίδες και δεν τσούζει τα μάτια,δεν έχει κάποια μυρωδιά και αφαιρεί το μακιγιάζ με μία κίνηση! Μπορείς να το βρεις και στη ροζ συσκευασία για ευαίσθητα δέρματα αλλά και στην γαλάζια  εκδοχή του για λιπαρά δέρματα! 


Το δεύτερο και λιγότερο γνωστό νερό που αγαπώ είναι το Mixa Micellar Water που σου δίνει ότι χρειάζεσαι από ένα νερό ντεμακιγιάζ. Απαλή σύνθεση, αποτελεσματικότητα και πολύ καλή τιμή!

Η δεύτερη φάση του ντεμακιγιάζ μου περιλαμβάνει ένα υγρό καθαριστικό τζελ που ξεπλένεται με νερό. Τα καλύτερα προϊόντα ντεμακιγιάζ προσώπου για εμένα είναι αρκετά αλλά εδώ θα σου δείξω δύο που αγαπώ ιδιαιτέρως! 


Το πρώτο είναι το  Clinique Anti - Blemish Sollutions  cleansing gel που αφαιρεί κάθε τι περιττό από το πρόσωπο μου και το αφήνει πεντακάθαρο χωρίς λιπαρότητα αλλά και χωρίς "τραβήγματα". Το δεύτερο καθαριστικό που θα σου προτείνω να δοκιμάσεις οπωσδήποτε εάν σου αρέσει το πραγματικά καθαρό πρόσωπο είναι το Banila Co. clean it zero original .

Είναι ένα ιδιαίτερο καθαριστικό προσώπου αφού είναι σε μορφή βάλσαμου, δεν περιέχει καθόλου οινόπνευμα και σαπούνι και αφαιρεί πανεύκολα ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ! Και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αν επιθυμείς στο πρώτο στάδιο του διπλού καθαρισμού και μετά να συνεχίσεις με ένα gel.

Αυτά ήταν τα δικά μου αγαπημένα προϊόντα για έναν άψογο καθαρισμό προσώπου. Φυσικά μην ξεχνάς ότι μετά από τον καθαρισμό το επόμενο βήμα είναι πάντα η τονωτική lotion που ετοιμάζει κατάλληλα το δέρμα να δεχτεί την ενυδάτωση που επακολουθεί!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...