Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Shiny Hair don't Care!

 Hi Fairies...

Σήμερα θα μιλήσουμε για μαλλιά και πιο συγκεκριμένα για προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες που έχει ο κάθε τύπος μαλλιών! Τα δικά μου τα μαλλιά είναι σκούρα μαλλιά, σε φυσική καστανή απόχρωση και δυστυχώς είναι και λιπαρά μαλλιά!

Τα σκούρα μαλλιά, όπως και τα ξανθά μαλλιά, έχουν τα δικά τους προϊόντα περιποίησης! Ένα σαμπουάν ιδανικό για τις λιπαρές μου ρίζες που θα κρατήσει τα μαλλιά μου φρέσκα για περισσότερες μέρες, όπως είναι ένα πολύ ξεχωριστό σαμπουάν το John Masters Organics Scalp το οποίο είναι ένα διεγερτικό σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά.

Είναι ένα σαμπουάν σε συσκευασία 473ml που κρατάει μήνες περιέχει φυσικά συστατικά, μεταξύ άλλων εκχύλισμα μέντας, το οποίο αναζωογονεί και αποτοξινώνει το δέρμα, ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος και βελτιώνει την υγεία των μαλλιών, έλαιο ευκαλύπτου και 70% συστατικά φυτικής προέλευσης. Θα το λατρέψεις για την δροσερή αίσθηση που αφήνει στο κεφάλι σου και κρατά τα μαλλιά καθαρά για περισσότερες μέρες! 

 

Ένα ακόμα σαμπουάν που αγάπησα είναι το Love Beauty & Planet Delightful Detox καθαριστικό σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά. Έχει υπεροχή μυρωδιά, αφήνει τα μαλλιά απαλά, ενώ έχει φυσικά συστατικά και δεν περιέχει σιλικόνες!

Απαραίτητο για τα λιπαρά μαλλιά είναι ένα ξηρό σαμπουάν σε σκούρη απόχρωση, ιδανικό για καστανά μαλλιά. Τα ξηρά σαμπουάν είναι πολύ βολικά και κρατάνε τα μαλλιά χωρίς ίχνος λιπαρότητας για πολλές μέρες.

Δοκίμασα το TRESemmé Day 2 Brunette ξηρό σαμπουάν για καφέ αποχρώσεις μαλλιών και το λάτρεψα. Δεν αφήνει λευκά σημάδια και ταιριάζει άψογα στα καστανά μου μαλλιά!

 

Φυσικά όλα τα παραπάνω προϊόντα και πολλά άλλα ιδανικά για κάθε τύπο μαλλιών θα τα βρεις στο Notino.gr

 

Many kisses from {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...