Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Ideal Spring Parfumes!

Hello Fairy Girl....


Καλό μήνα και καλή Άνοιξη με μία πολύ ανοιξιάτικη και μοσχοβολιστή ανάρτηση.

Πριν χρόνια μία πολύ μεγάλη αρωματική μου αγάπη ήταν το νέο τότε άρωμα Euphoria by Calvin Klein! Αυτό το άρωμα με είχε κερδίσει για την πολύ ιδιαίτερη μυρωδιά του (λουλουδένια μεν, ιδιαίτερη δε) η οποία ήταν παράλληλα έντονη αλλά όχι ενοχλητική. Αντιθέτως ήταν ένα άρωμα που δεν ξέχναγες ποτέ, αν το είχες μυρίσει.


Σε μία πρόσφατη αναζήτηση μου λοιπόν για νέο άρωμα ιδανικό για την Άνοιξη είδα στο Parfimo.gr μία πολύ μεγάλη ποικιλία σε διάφορες εκδοχές του Euphoria.


Με δυσκολία ομολογώ , λόγω της ποικιλίας σε αρώματα Calvin Klein, διάλεξα το Euphoria Endless. Ένα ροζ, γλυκούλι μπουκάλι, σε συνδυασμό με μοβ αποχρώσεις! Όταν το ψέκασα στην επιδερμίδα μου πραγματικά μοσχοβόλησε Άνοιξη!

Το Euphoria Endless έχει σαν νότες κορυφής τα Άνθη κερασιάς, το μανταρίνι και το περγαμόντο. Η αρχική εντύπωση είναι λοιπόν ένα πολύ φρέσκο άρωμα που ξυπνάει τις αισθήσεις! Με μεσαίες νότες το τριαντάφυλλο, την βιολέτα και την πασχαλιά, μπορείς να καταλάβεις γιατί το κατατάσσω στα αμιγώς ανοιξιάτικα αρώματα. Νότες βάσεις είναι το μπαμπού, ο Μόσχος και το σανδαλόξυλο που κάπως "ζεσταίνουν" το άρωμα και κάνουν την αίσθηση που διαρκεί στο δέρμα μου να είναι ευχάριστα αισθησιακή!  Θα το βρεις σε καταπληκτική τιμή σε συσκευασία  των 125ml, 75ml και 25ml.

Φυσικά αν αγαπάς και εσύ τα λουλουδάτα αρώματα και ακόμα καλύτερα για την εποχή, τα body mists είναι η καλύτερη λύση!


Την πιο μεγάλη ποικιλία από υπέροχα spray αρώματος σώματος θα την βρεις στα Victoria Secret και αν τα συνδυάσεις και με την αντίστοιχη κρέμα σώματος τότε έχεις την ιδανική λύση για να μοσχομυρίζεις όλη μέρα, ενώ παράλληλα το σώμα σου θα είναι βαθιά ενυδατωμένο και απαλό!




Μany kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...