Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Summer Nails!

 Hi Fairies...

Στην σημερινή ανάρτηση θα σου δείξω αγαπημένα βερνίκια νυχιών, με χρώματα ιδανικά για να σε συνοδεύσουν στις καλοκαιρινές διακοπές σου!

Τα βερνίκια νυχιών NOBEA τα γνώρισα από το αγαπημένο μου Notino και οι λόγοι που τα αγάπησα είναι πολλοί! Ο πρώτος λόγος είναι το υπέροχο απαλό και φαρδύ βουρτσάκι τους που απλώνεται σε όλη την επιφάνεια του νυχιού! Το βερνίκι απλώνεται βελούδινα και καλύπτει μοναδικά και επίσης στεγνώνει αμέσως! Αν σου αρέσουν οι extreme εμφανίσεις θα λατρέψεις την τριπλή συσκευασία Nobea HeartBeat με διάφορα αποχρώσεις glitter που θα χρησιμοποιήσεις σαν top coat για μία ξεχωριστή λαμπερή εμφάνιση!

Κλασσικές επιλογές φυσικά αποτελούν τα διάσημα πλέον βερνίκια Essie σε υπέροχα χρώματα, γυαλιστερές και ματ υφές αλλά και πολύ αποτελεσματικές θεραπείες όπως βερνίκια βάσης και ενδυνάμωσης όπως και top coats!

Αν πάλι αγαπάς τα ιδιαίτερα gadget ομορφιάς και δεν αποχωρίζεσαι το ημιμόνιμο σου μανικιούρ, τότε αξίζει να ρίξεις μια ματιά στο σετ Le Mini Macaron Gel Manicure Kit. Είναι ένα πολύ γλυκό σετ ημιμόνιμου σε απόχρωση (ρούμι/σταφίδα) Rum Raisin και περιέχει και λάμπα uv μικρή σε σχήμα macaron με θύρα usb, ενω θα το βρεις και σε 4 ακόμα αποχρώσεις.

Μην ξεχάσεις να δώσεις ιδιαίτερη βάση στα ξεβαφτικά νυχιών και στην πολλή μεγάλη ποικιλία που κυκλοφορεί!

Δες και μερικές ιδέες για καλοκαιρινά μανικιούρ που βρήκα στο διαδίκτυο και τις αγάπησα!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...