Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Αγαπημένες βούρτσες όλων των εποχών!

Hello Fairies...

Το σημερινό μας θέμα αφορά τις βούρτσες μαλλιών. Θα σου μιλήσω για την δική μου εμπειρία και για τις αγαπημένες μου βούρτσες των τελευταίων σχεδόν δέκα ετών!
Καταρχήν να σου πω ότι αν έχεις λεπτά και εύθραυστα μαλλιά σαν και εμένα θα πρέπει να δώσεις λίγη περισσότερη βάση στις προτάσεις μου. Τα μαλλιά μου είναι πάρα πολύ λεπτά και πάντα έχουν την τάση να κάνουν ψαλίδα και όμως από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ τις αγαπημένες μου πλαστικές Tangle Teezer έχω σωθεί.
Το εργονομικό τους σχήμα (ίδιο με την καμπύλη του τριχωτού της κεφαλής) και οι πλαστικές "τρίχες" της, δεν σπάνε την τρίχα και αιματώνουν το τριχωτό της κεφαλής. Κάθε μέλος της οικογένειας μας έχει την δική του και είμαστε όλοι χαρούμενοι.
Εγώ όμως σαν γυναίκα έχω λίγες περισσότερες απαιτήσεις, όπως ένα εύκολο ίσιωμα με απαλλαγή από το φριζάρισμα! Η νέα επίπεδη βούρτσα
Tangle Teezer Blow-Styling είναι όσο φαρδιά χρειάζεται για να ισιώσει και να στεγνώσει παράλληλα τα μαλλιά σου και να τα αφήσει ίσια, στεγνά, απαλά και με τον ελάχιστο κόπο και μηδενική φθορά!
Φυσικά η κλασσική επιλογή της στρογγυλής βούρτσας παραμένει στο προσκήνιο. Οι επιλογές είναι πάρα πολλές, κεραμικές, με θερμικά ιόντα   όλες είναι ικανές να δώσουν σχήμα και στην πιο απαιτητική τρίχα.
Δυσκολεύεσαι να επιλέξεις την δική σου βούρτσα σύμφωνα με τον τύπο μαλλιών σου? Να θυμάσαι ότι κατά κανόνα όσο πιο φαρδιά είναι μία βούρτσα τόσο λιγότερες φθορές προκαλεί.
Αν έχεις πολύ χοντρά και σγουρά μαλλιά καλό θα ήταν να επιλέξεις μία βούρτσα με χοντρά δόντια και να κάνεις ένα καλό χτένισμα και ξεμπέρδεμα μέσα στο μπάνιο με την βοήθεια της μαλακτικής σου κρέμας. Έτσι δεν θα πονάς και τα μαλλιά σου δεν θα σπάνε και δεν θα φριζάρουν! Αν πάλι έχεις λεπτά μαλλιά όπως τα δικά μου και προτιμάς η βούρτσα σου να έχει λαβή μην διαστάσεις να χρησιμοποιήσεις μία βούρτσα όπως η επίπεδη βούρτσα μαλλιών Olivia Garden iDetangle

Εσύ πως αγαπάς να είναι η βούρτσα σου Fairy Girl?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...