Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Summer Parfumes!

Γεια σου Fairy Girl....

Το καλοκαίρι είναι συνυφασμένο με αρώματα γλυκά και λουλουδάτα και όλες μας επιλέγουμε αυτά που μας κάνουν ένα παραπάνω κλικ στην όσφρηση μας!
 
 
Τι καθιστά ένα άρωμα άκρως καλοκαιρινό? Οι γλυκιές αλλά ελαφριές μυρωδιές όπως η καρύδα, το πικραμύγδαλο, η βανίλια αλλά και οι λουλουδάτες νότες που γαργαλάνε την μύτη μας, όπως το πορτοκάλι, το περγαμόντο και άλλα, είναι αυτά που συνθέτουν τα καλοκαιρινά αρώματα!
Εγώ προσωπικά λατρεύω την μυρωδιά της καρύδας στα καλοκαιρινά αρώματα, είναι μία μυρωδιά αποκλειστικά καλοκαιρινή και έχει μεγάλη διάρκεια στο δέρμα!

Ένα άρωμα που σου προτείνω να δοκιμάσεις είναι το Marc Jacobs Daisy Daze. Από την συσκευασία του ακόμα με τις όμορφες μαργαρίτες, θα σε προδιαθέσει να το δοκιμάσεις και αφού το κάνεις θα σε ταξιδέψει σε ένα λιβάδι από εσπεριδοειδή, όπως τα μυρωδάτα μανταρίνια τα οποία σε συνδυασμό με το πορτοκαλί πεπόνι cantaloupe θα σε ταξιδέψουν σε ένα γλυκό μεθυστικό λουλουδάτο και φρουτώδες ταξίδι!
Ένα ακόμα άρωμα που έχω αγαπήσει και για φέτος το έχω ήδη παραγγείλει, είναι το Nina Ricci Bella. Σε μία υπέροχη συσκευασία πράσινου καλοκαιρινού μήλου.
Και αυτό επίσης είναι ένα λουλουδάτο και φρουτώδες άρωμα με νότες από ραβέντι και πράσινο μανταρίνι, που στην συνέχεια δίνουν την σειρά τους στα τριαντάφυλλα και τις φρέζες, για να μείνει τελικά η βανίλια και ο λευκός μόσχος, ως το τελευταίο οσφρητικό αποτέλεσμα!
Όλα τα καλοκαιρινά αρώματα θα τα βρεις στο αγαπημένο μου Notino.gr σε απίθανες καλοκαιρινές τιμές!

Εσένα ποια είναι τα αγαπημένα σου καλοκαιρινά αρώματα Fairy Girl?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...