Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Plenoyme sosta ta paidika xerakia!

Hello Fairies....

Όλες μας οι σκέψεις αυτές τις μέρες γυρνάνε γύρω από την προσωπική μας υγιεινή και πόσο προσεκτικοί μπορούμε να είμαστε για να μένουμε όσο το δυνατόν περισσότερο ασφαλής. 
Μαθαίνουμε καθημερινά στα παιδιά μας να πλένουν συχνά και σωστά τα χέρια τους και προσπαθούμε να το τηρούμε ευλαβικά και εμείς αλλά και αυτά.
Αν όμως επιλέξουμε προϊόντα που θα είναι λίγο πιο παιχνιδιάρικα και φτιαγμένα ειδικά για παιδιά, τότε ίσως το εγχείρημα να έχει λίγη περισσότερη επιτυχία! Για παράδειγμα το παιδικό υγρό σαπούνι με το χαρούμενο βατραχάκι στην ετικέτα θα κάνει την ζωή μας λίγο πιο εύκολη και τα χεράκια των παιδιών μας καθαρά!
Το Bupi kids με άρωμα tutti-ftutti ενδείκνυται για χρήση ακόμα και από βρέφη, καθαρίζει απαλά τις ακαθαρσίες και δεν ξηραίνει το δέρμα! Ιδανική λοιπόν επιλογή για καθημερινή χρήση από τα παιδιά μας!
Έτσι λοιπόν νούμερο ένα προτεραιότητα μας είναι να μάθουμε στα παιδιά μας το σωστό πλύσιμο χεριών και γιατί πρέπει να το κάνουμε πολύ συχνά αυτό.



Στην βόλτα και στο παιχνίδι δεν ξεχνάμε ποτέ να έχουμε μαζί μας αντισηπτικά μαντηλάκια και καθαριστικό τζελ χεριών, γιατί σκοτώνουν τα μικρόβια όταν δεν μπορούμε να έχουμε άμεσα την επιλογή του πλυσίματος με νερό και σαπούνι!
By the way.....Ήξερες εσύ ότι το αγαπημένο μας Notino.gr έκανε μία κατηγορία με προϊόντα φαρμακείου στο ηλεκτρονικό του κατάστημα? Εκεί μπορείς να βρεις οτιδήποτε αφορά την φροντίδα του μωρού, όπως πάνες, μωρομάντηλα και αφρόλουτρα! Και ανακάλυψα ότι έχει ακόμα και απορρυπαντικά ρούχων και μαλακτικά σε εκπληκτικές τιμές! Αξίζει τον κόπο να ρίξεις μια ματιά!

Πλένουμε χεράκια λοιπόν και μένουμε ασφαλής....

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...