Σάββατο 9 Μαΐου 2020

Photowall experience!

Hi Fairies...

Είναι γεγονός ότι αυτές τις μέρες η μήπως να πάω καλύτερα τους τελευταίους μήνες, μείναμε σπίτι μας
και το χορτάσαμε πραγματικά. 
Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις της δεν μας επιτρέπουν να το χαρούμε όσο θα θέλαμε, αλλά να  όμως  που συνδυάστηκε το τερπνόν μετά του ωφελίμου, και έτσι μείναμε σπίτι να προστατευτούμε από τον Covid-19 και να χαρούμε  το σπίτι μας και τους αγαπημένους μας.
Φαντάσου τώρα σε όλη αυτή την κατάσταση να σου τύχει μια υποχρεωτική μετακόμιση που έτυχε σε εμάς. Έτσι λοιπόν αφού έγινε η μετακόμιση και τακτοποιήθηκαν τα πράγματα στο νέο μας σπίτι, ήθελα κάτι για να ανανεώσω την "θέα" μου. Και κάπως έτσι έπεσα πάνω στο Photowall.com

Μια Σουηδική εταιρεία που διαθέτει υπέροχες καλλιτεχνικές ταπετσαρίες, κάδρα για τους τοίχους, ακόμα και φωτογραφίες μας σε πόστερ ανεξάρτητου μεγέθους.
Έτσι λοιπόν διάλεξα μια φωτογραφία της μικρής μας πριγκίπισσας που μας φτιάχνει τη διάθεση και επέλεξα να την κάνω σε διαστάσεις 80*100  σε καμβά. Η διαδικασία τόσο απλή και γρήγορη. Η ιστοσελίδα της Photowall είναι πολύ φιλική στο χρήστη και φυσικά οι επιλογές παρά παρά πολλές. Ομολογώ ότι σε επόμενη παραγγελία μου θα πάρω μια από τις υπέροχες ταπετσαρίες για το υπνοδωμάτιο.
Το customer service της Photowall είναι πολύ εξυπηρετικό και γρήγορο στις απαντήσεις του και επίσης αν επιλέξεις δική σου φωτογραφία μπορείς να τους ζητήσεις να στην φτιάξουν λίγο ανάλογα με το τι θέλεις. Λίγο σκίαση, λίγο φωτεινότητα, ακόμα και αφαίρεση κάποιου αντικειμένου από το κάδρο. Ο,τι και να σου πω για την εμπειρία μου με την Photowall.com είναι λίγο..  Μπες στην σελίδα τους και θα τα χάσεις από τις επιλογές.
Το καλύτερο ξέρεις ποιο είναι; Ότι το παρήγγειλα Παρασκευή. Δευτέρα έφυγε από τη Σουηδία και την Πέμπτη το είχα στον τοίχο μου. Ήρθε κάπως έτσι και ακολούθησε συναρμολόγηση!




Δεν είναι απίθανο; Έχει πάρα πολύ καλή ποιότητα και με έχει ενθουσιάσει. Μην ξεχνάς να διαλέξεις κάτι που όταν το κοιτάς θα σου φτιάχνει την διάθεση.
Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...