Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Παιδικά Αντηλιακά που θα αγαπήσεις!

Hello Fairies...

Επιτέλους εν μέσω όλων αυτών των πρωτόγνωρων καταστάσεων  το καλοκαίρι δειλά δειλά κάνει την εμφάνιση του. Η ανάγκη για αντηλιακό πλέον καθημερινή και επιβεβλημένη. Και αν είναι απαραίτητη για εμάς φαντάσου πόσο απαραίτητη είναι για τα παιδιά μας. Οι επιλογές είναι άπειρες και φυσικά η επιλογή είναι σύμφωνα με τα "θέλω" της κάθε μανούλας.
Τα 3 προηγούμενα χρόνια αγαπούσαμε την εγγύηση της Mustela Solaire με δείκτη προστασίας spf50. Καλύπτει και την πιο απαιτητική μανούλα με πολύ υψηλή προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, και θα δείτε κάποια στιγμή ότι το παιδάκι σας θα έχει πάρει ελάχιστο χρώμα χωρίς όμως να καεί ποτέ. 
Φέτος βλέποντας την τόση μεγάλη ποικιλία σε παιδικά αντηλιακά που κυκλοφορεί στην Notino.gr  λέω να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό.

Την προσοχή μου τράβηξε το Badger sun για παιδιά με δείκτη προστασίας spf30 με φυσικά και βιολογικά συστατικά, το οποίο νομίζω αξίζει μια δοκιμή. 
Φυσικά υπάρχουν και οι πιο "φαρμακευτικές" επιλογές όπως είναι το La roche Posay anthelios dermo pediatrics με δείκτη προστασίας spf50 και το Bioderma Photoderm kid lotion και πάλι με δείκτη προστασίας 50. Οι επιλογές είναι άπειρες και φυσικά εσείς θα κάνετε την δική σας έρευνα αγοράς για το τι θα επιλέξετε για φέτος το καλοκαίρι για τα μικρά σας. Μην ξεχνάτε όμως, να μην τα εκθέτεται στον δυνατό ήλιο, τις μεσημβρινές ώρες, ακόμα και αν φοράνε αντηλιακό.
Εγώ επειδή αγαπώ να χρησιμοποιώ προϊόντα μακιγιάζ με ψηλό δείκτη προστασίας, για φέτος επέλεξα το Shiseido Sports BB με δείκτη spf 50!
Ας ευχηθούμε ένα καλό και ασφαλές καλοκαίρι για όλους μας...

Many kisses from Fairy {oo} Mary!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...