Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Happy Mother's Day!

Γεια σου Fairy girl..

Κάθε δεύτερη Κυριακή του Μαΐου  γιορτάζουμε την γιορτή της μητέρας. Και φυσικά δεν υπάρχει πιο γλυκό και πιο τρυφερό το "Χρόνια Πολλά μαμά" να το συνοδεύει και ένα μικρό γλυκό δωράκι. 
Εδώ λοιπόν σου έχω ιδέες για δώρα για μαμάδες στην Γιορτή της Μητέρας.
Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε άπειρες επιλογές. Για παράδειγμα αν η μανούλα σου χρησιμοποιεί χειροποίητα σαπούνια για τον καθαρισμό του προσώπου της ένα ιδανικό δώρο είναι το Soaphoria Carbone με ενεργό άνθρακα που θα λατρέψει για την απαλότητα αλλά και το καθαρισμό σε βάθος που προσφέρει. 
Επίσης μπορείς να δωρίσεις μια κρέμα προσώπου με αντηλιακή προστασία. Μια επιλογή είναι η Neutrogena Hydroboost Face με ενεργό συστατικό το υαλουρονικό οξύ και δείκτη προστασίας spf25.
Ένα άλλο ιδιαίτερο δώρο σε μορφή σαπουνιού είναι τα στερεά σαμπουάν που καθαρίζουν το τριχωτό της κεφαλής σε βάθος και παράλληλα περιέχουν μόνο φυσικά αγνά συστατικά. Ένα τέτοιο είναι το Foammie Hibiskiss με οργανικά συστατικά και όμορφη εμφάνιση. 


Φυσικά για μια γυναίκα πάντα ασφαλής επιλογή είναι ένα άρωμα και εγώ λατρεύω να δωρίζω το Midnight Fantasy της Britney Spears.
Είναι ένα άρωμα μεστό, ζεστό με βάση τη βανίλια και δεν υπάρχει γυναίκα που δεν θα το αγαπήσει. Και αν θέλεις να την εκπλήξεις επέλεξε ένα σίδερο μαλλιών όπως είναι το Rowenta premium care steam curler, με αυτό το δώρο θα έχει όμορφα μαλλιά πανεύκολα και θα σας ευχαριστεί καθημερινά.
  Οι επιλογές είναι πάρα πολλές και εσύ θα επιλέξεις τι θέλεις να δωρίσεις στην αγαπημένη σου μανούλα, μέσα από το ηλεκτρονικό υπερ-κατάστημα Notino.gr. 'Ο,τι και αν κάνετε να περάσετε υπέροχα και να χαμογελάτε. 

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...