Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Kids - Kids - Kids

Hi Fairies...

Το θέμα μας σήμερα αφορά στα αγαπημένα μας μικρά πλασματάκια που η φροντίδα τους κάνει την μέρα μας πιο όμορφη! Όπως είναι αναμενόμενο και τα παιδάκια μας έχουν ανάγκη από τα δικά τους προϊόντα φροντίδας, όπως για παράδειγμα οι οδοντόκρεμες και τα δικά τους αφρόλουτρα και σαμπουάν!

Τα παιδάκια κάτω των 6 ετών όπως είναι η δική μου πριγκίπισσα, χρειάζονται οδοντόκρεμες χωρίς φθόριο και πολύ μαλακές οδοντόβουρτσες,ώστε να κρατάνε τα δοντάκια τους καθαρά και προστατευμένα!
Μερικές επιλογές σε οδοντόκρεμες, από τις πολλές που προσφέρει το ηλεκτρονικό κατάστημα Notino.gr, είναι οι παρακάτω:
Η Urtekram Children's Toothpaste Tutti-Frutti, μία Γερμανική οδοντόκρεμα η οποία αποτελείται από 100% φυσικά και οργανικά συστατικά! Έχει γεύση φρούτων εσπεριδοειδών και τη λάτρεψε η μικρή μου!

Επόμενη αγαπημένη μας είναι η Jack N’ Jill Natural σε διάφορες γεύσεις. Αποτελείται επίσης από φυσικά συστατικά και οργανικά πιστοποιημένα! Σε ενημερώνω ότι όλες οι γεύσεις είναι εξαιρετικές και ευχάριστες για τα παιδάκια μας!
Έχετε παιδάκι που γκρινιάζει την ώρα του μπάνιου? Σου έχω λύσεις για να κάνεις το μπάνιο του μία όμορφη εμπειρία! Το αφρόλουτρο Miss Minnie από την Disney Cosmetics θα το λατρέψει το μικρό σας κοριτσάκι και θα ομορφύνει και το μπάνιο σας!


Ένα ακόμη ιδιαίτερο και παιχνιδιάρικο αφρόλουτρο είναι  το Baylis and Harding Kids! σε 3 διαφορετικά σχέδια! Είναι ένα αφρόλουτρο τζελ που περιέχει μέσα ένα παιχνίδι μπάνιου, ένα χταπόδι, έναν καρχαρία ή ένα ψαράκι κλόουν και θα κάνει το μπάνιο σας απίστευτα διασκεδαστικό και το παιδάκι σας χαρούμενο!


Στο Notino.gr θα βρεις πολλά αγαπημένα προϊόντα για παιδιά... Έτσι θα  ξετρελαθούν και αυτά με την ποικιλία και εμείς οι γονείς με τις απίθανες τιμές και προσφορές!

Πολλά φιλιά αγαπημένες μου fairies και απολαύστε αυτές τις στιγμές που μένουμε σπίτι με τα μικρά μας, είναι μία ευκαιρία που δεν μας δίνεται εύκολα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...