Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Hair Parfums για την Άνοιξη!

Γεια σου Fairy Girl....

Σήμερα θα σου μιλήσω για ένα προϊόν που μάλλον δεν έχεις σκεφτεί ότι το χρειάζεσαι! Ο λόγος γίνεται για το άρωμα μαλλιών που μπορεί να σου γίνει απαραίτητο. Δεν προσφέρει μόνο άρωμα στα μαλλιά (που αν με ρωτάς και αυτός ο λόγος από μόνος του αρκεί για να γίνει απαραίτητο), αλλά χαρίζει λάμψη, ενυδάτωση και αφαιρεί και τον στατικό ηλεκτρισμό... Ακούγεται πολύ καλό σωστά?



Πολλά διάσημα και αγαπημένα αρώματα έχουν την δική τους σειρά από αρώματα μαλλιών. Εμένα προσωπικά με εξιτάρει πολύ η ιδέα να δοκιμάσω ένα από τα αρώματα μαλλιών του Narciso Rodriguez το Narciso

 

Ένα άρωμα μαλλιών Unisex το Byredo Gypsy Water, με νότες από περγαμόντο, λεμόνι, έλατο, σανταλόξυλο και βανίλια είναι ιδανικό για να αρωματίσει τα μαλλιά μας και να τα προστατέψει από τους εξωτερικούς παράγοντες!
Hair Parfumes.. (Πηγή: Tmagazine)
Και σαν ερωτευμένη χρόνια τώρα με το J'adore Dior , φαντάζεσαι τη χαρά μου όταν ανακάλυψα το J'adore Dior hair που μπορώ να δοκιμάσω και να μυρίζω εξ ολοκλήρου το αγαπημένο μου άρωμα! Δεν βαραίνει και δεν λαδώνει τα μαλλιά και η μυρωδιά του κρατάει ώρες!
Θα βρεις όλα τα παραπάνω και ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία στο ηλεκτρονικό κατάστημα Notino.gr

Τι λες θα τα δοκιμάσεις?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...