Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Spring Favorites!

Γεια σου Fairy Girl....

Ξεκίνησε ο αγαπημένος μου μήνας ο Μάρτιος και μαζί με αυτόν και η Άνοιξη! Έτσι λοιπόν αποφάσισα να μαζέψω σε ένα άρθρο προτάσεις για αγαπημένα αρώματα από αγαπημένες εταιρείες και μερικά προϊόντα μακιγιάζ που θέλω να αποκτήσω στην επόμενη παραγγελία μου από το Notino.gr
Πρώτο και καλύτερο για μένα ανοιξιάτικο άρωμα από την αγαπημένη μου Lancome είναι το La Vie Est Belle. Ένα άρωμα ύμνος στην ελευθερία και την ομορφιά της γυναίκας, με νότες λουλουδένιες αλλά παράλληλα ζεστό και αισθησιακό που σίγουρα δίνει μία αυτοπεποίθηση στην γυναίκα που το φοράει!
Για μένα είναι μακράν αγαπημένο άρωμα, μαζί με το διαχρονικό Tresor  της ίδιας εταιρείας!


Στον αγαπημένο μου λατρεύω να μυρίζω το Armani Code σε διάφορες εκδοχές με πρώτο αγαπημένο το κλασσικό Armani Code, και επόμενο το Code Profumo
Ένα άρωμα κλασσικά ανδρικό που σου εξιτάρει την όσφρηση με νότες ανατολίτικες και γλυκές! Και ενώ ήδη αγαπούσα το χρώμα του μπουκαλιού του Armani Code, διάβασα το εξής ενδιαφέρον στην σελίδα της Notino.gr.
"Οι δημιουργοί εμπνεύστηκαν από ένα σκούρο μπλε σμόκιν Armani που φορούσε ο ηθοποιός Denzel Washington στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ."

Από προϊόντα μακιγιάζ που θέλω να αποκτήσω είναι η νέα μάσκαρα "The Falsies Lash Lift" της Maybelline η οποία υπόσχεται  βλεφαρίδες ορατά πυκνότερες, εκπληκτική κλίση και εξασφαλίζει πλήρη όγκο με μία στρώση, πολλοί λόγοι λοιπόν για να θέλω να την δοκιμάσω!
Επίσης ξεχώρισα μερικές παλέτες από την Make up Revolution. Μία παλέτα high lighting, μία παλέτα ματιών και μία παλέτα με ρούζ... Και είμαι έτοιμη για την Άνοιξη!
Καλή μας Άνοιξη Fairy Girls.....

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...