Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Κρέμες προσώπου για δέρμα με ατέλειες???

Γεια σου Fairy Girl...

Ξέρεις ότι κάθε επιδερμίδα έχει τις δικές τις ιδιαιτερότητες και κάθε μία χρίζει ειδικής περιποίησης και φροντίδας!  Η μεικτή επιδερμίδα, η λιπαρή και η ξηρή αντίστοιχα έχουν ιδιαίτερα προϊόντα περιποίησης για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Όμως τι γίνεται  και με τις επιδερμίδες με τάση ακμής? Μη νομίζεις ότι  η ακμή υπάρχει μόνο στην περίοδο της εφηβείας. Κάποιες επιδερμίδες έχουν σε όλες τις ηλικίες επιδερμίδα με τάση ακμής και αυτό συνήθως οφείλεται σε κάποιους ορμονικούς παράγοντες! Αυτές λοιπόν οι επιδερμίδες πρέπει να προσέχουν και να ελέγχουν τα προϊόντα που χρησιμοποιούν λίγο πιο προσεκτικά! Οι κρέμες για την ακμή έχουν ειδικές συνθέσεις που ελαττώνουν την παραγωγή περιττού σμήγματος και κρατάνε τους πόρους ακόμα περισσότερο καθαρούς με σκοπό την αποφυγή των κλειστών πόρων!

 
Μία κρέμα που αγαπώ να χρησιμοποιώ τις μέρες εκείνες που το πρόσωπο μου ξεσπάει σε ατέλειες και σπυράκια είναι η La Roche-Posay Effaclar DUO (+). Είναι μία κρέμα διορθωτική ανανεωτική φροντίδα επανεμφάνισης κατά των ατελειών της επιδερμίδας και των σημαδιών ακμής. 

Στο αγαπημένο μου ηλεκτρονικό κατάστημα Notino.gr θα βρεις όλα τα προϊόντα για ακμή που θα χρειαστείς για να περιποιηθείς την επιδερμίδα σου! Σου προτείνω ιδανικά δύο προϊόντα που αγαπώ εγώ.

Το Clinique Anti Blemish Solutions   είναι ένας gel καθαρισμού που περιέχει επίσης σαλικυλικό οξύ και φροντίζει το δέρμα με τάση ακμής ενώ παράλληλα καθαρίζει σε βάθος τους πόρους και περιορίζει την λιπαρότητα ενώ παράλληλα ενυδατώνει την επιδερμίδα!
Αν δε, το συνδυάσεις με το Clinique Anti Blemish Clearing Gel - Clinical το οποίο περιέχει μία 4 σε 1 φόρμουλα η οποία περιλαμβάνει σαλικυλικό οξύ το οποίο καθαρίζει την επιφάνειά του δέρματος από νεκρά κύτταρα και φραγμένους πόρους με τοπική εφαρμογή, τότε σίγουρα έχεις βρει το ιδανικό σετ για επιδερμίδα με τάση ακμής!

Φυσικά και στο μακιγιάζ τα προϊόντα  που πρέπει να χρησιμοποιείς είναι πιο ιδιαίτερα, ώστε να μην επιβαρύνεται το πρόβλημα της ακμής! Θα πρέπει οι βάσεις και τα foundation που χρησιμοποιούνται να είναι μη φαγεσωρογόνα, δηλαδή να μην φράζουν τους πόρους και εντείνουν το πρόβλημα των ατελειών!

Τα foundation της Lavera για παράδειγμα είναι όλα μη λιπαρά και με ιδανική σύνθεση για επιδερμίδες με τάση ακμής! 

Επίσης αγαπημένο foundation με oil free συνθεση και μη φαγεσωρογόνα είναι το Beyond perfecting της Clinique, το οποίο θα αγαπήσεις για την ελαφριά υφή του και την πλήρη κάλυψη του ενώ παράλληλα αφήνει την επιδερμίδα να αναπνέει!

Όλα τα παραπάνω προϊόντα που θα σου λύσουν τα χέρια εάν έχει και εσύ επιδερμίδα με ατέλειες και τάση ακμής, θα τα βρεις στο Notino.gr! 

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...