Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Απόλυτη ενυδάτωση και επανόρθωση για τα μαλλιά μας με τη δύναμη της μάσκας Jasmine by kallos!

Γεια σου Fairy Girl...

Μαλλιά! Μαλλιά! Μαλλιά!
Ας αγγίξουμε σήμερα ένα ευαίσθητο θέμα που ταλαιπωρείται αρκετά κατά την διάρκεια του χειμώνα, αφού το κρύο προκαλεί φθορά και φριζάρισμα  στα μαλλιά μας!  Θα σου δείξω λοιπόν μία μάσκα μαλλιών που δεν θα αδειάσει την τσέπη σου, θα επανορθώσει σε βάθος τα μαλλιά σου και θα τα καταστήσει λαμπερά και γεμάτα υγεία.


Από την εταιρεία Kallós από την Βουδαπέστη, που είναι ειδική στα επαγγελματικά προϊόντα μαλλιών, θα σε συστήσω στην ενυδατική μάσκα μαλλιών Jasmine by Kallós!

Η υφή της είναι η κλασσική που περιμένεις να δεις, απλώνεται και ενυδατώνει αμέσως, την αφήνεις 10-15 λεπτά και επανορθώνει σε βάθος τα μαλλιά σου! Η συσκευασία της είναι τεράστια, 1 κιλό, η μυρωδιά της είναι απλά θεϊκή και η τιμή της είναι απίστευτη και μικρότερη από 4€!
Στo αγαπημένο μας  Notino.gr θα βρεις όλα τα προϊόντα μαλλιών της εταιρείας Kallós για να επιλέξεις αυτή που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες! 

Αν είσαι fan της μάσκας μαλλιών, δώσε μία ευκαιρία και σε αυτή την υπέροχη Jasmine, και δεν θα χάσεις!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...