Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

WINTER SOS! Hydrate your Skin!

Hello Fairies....

Τα κρύα λοιπόν ήρθαν για τα καλά και η επιδερμίδα μας έχει αυξημένες ανάγκες λόγω της θερμοκρασίας που την επηρεάζει αρνητικά και την ξηραίνει! Ήρθε λοιπόν η ώρα να ανανεώσουμε τα καλλυντικά μας. 

Για αρχή αυτό που θα χρειαστείς είναι μία νέα ενυδατική κρέμα προσώπου που θα προσφέρει στο πρόσωπο σου εντατική ενυδάτωση και βαθιά περιποίηση!

Η Daily Energizer της Clarins είναι ιδανική για λιπαρές επιδερμίδες γιατί προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και ματ αποτέλεσμα!


Η κλασσική και θρυλική Elizabeth Arden Eight Hour Cream Great 8 Daily Defense Moisturizer περιέχει δείκτη προστασίας 35 ενώ προστατεύει το δέρμα από διάφορους εξωτερικούς παράγοντες που προκαλούν πρόωρη γήρανση, ελαχιστοποιεί τους πόρους και περιορίζει το σμήγμα!

Η La Roche-Posay Cold Cream Naturel είναι μία κρέμα που αφορά τις πολύ ξηρές επιδερμίδες  τις οποίες θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος!

Φυσικά εκτός από το πρόσωπο μας δεν πρέπει να ξεχνάμε και την ενυδάτωση του σώματος μας!
Εδώ θα σου προτείνω μερικές αγαπημένες μου κρέμες σώματος ιδανικές για τις χειμερινές θερμοκρασίες!
Το Green Pharmacy Body Care Shea Butter & Green Coffee είναι ένα βούτυρο σώματος που ενυδατώνει και επαναφέρει την ελαστικότητα του σώματος που χάνεται με τις χαμηλές θερμοκρασίες! Έχει υπέροχη μυρωδιά που διαρκεί και θα την λατρέψεις!
Το  Organic Shop Body Desserts Banana Milkshake είναι μία κρέμα σώματος που σου έρχεται να την φας! Έχει υπέροχη μυρωδιά και υφή που απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα και της χαρίζει μία βαθιά ενυδάτωση η οποία είναι σε βάθος και έχει διάρκεια!

Το L’Occitane Karité είναι ένα βούτυρο σώματος και αφορά στις πολύ ξηρές επιδερμίδες και στις οποίες επαναφέρει την ενυδάτωση τους στην στιγμή! Θρέφει και αναπλάθει σε βάθος την πολύ ξηρή επιδερμίδα και είναι Must have για τον χειμώνα, φυσικά με την εγγύηση L'Occitane!

Μην ξεχάσεις να προστατεύσεις και τα χέρια σου από τις χαμηλές θερμοκρασίες με ιδιαίτερα χρήσιμες κρέμες χεριών!

 

Δική μου αγαπημένη για την εποχή του Χειμώνα είναι η Neutrogena Hand Care η οποία αναπλάθει άμεσα τα χέρια μου ακόμα και αν έχουν σκάσει από το πολύ κρύο!

Μία ακόμα πολύ καλή κρέμα χεριών είναι και η MIXA Multi-Comfort ιδανική για σκασμένα και ευαίσθητα χέρια!


Όλα τα παραπάνω ενυδατικά προϊόντα, ιδανικά για το χειμώνα, θα τα βρεις στο αγαπημένο μας Notino.gr




Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...