Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Valentine's Gifts for all!

Γεια σου Fairy Girl....

O πιο ερωτικός μήνας του χρόνου είναι εδώ και η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει! Όλες μας ψάχνουμε αυτές τις μέρες ιδέες για τα δώρα του Αγίου Βαλεντίνου! Έτσι λοιπόν σου μάζεψα μερικές ιδέες για δώρα από το ηλεκτρονικό κατάστημα που βρίσκεις τα πάντα, πάμε να σου δείξω ιδέες για δώρα από το Notino.gr.

Ας δούμε πρώτα ιδέες για δώρα του Αγίου Βαλεντίνου για γυναίκες. Οι γυναίκες αγαπάμε κάθε τι ρομαντικό και αισθησιακό αλλά δεν θα πούμε και ποτέ όχι σε ένα ζεστό θηλυκό άρωμα. Σου έχω εδώ μερικές φωτογραφικές προτάσεις από δώρα που λάτρεψα!

Πέρα όμως από τα αρώματα και τα παιχνιδιάρικα μακιγιάζ βρήκα ένα αντικείμενο που θα ήθελα πολύ να μου δωρίσουν για δώρο του Αγίου Βαλεντίνου! Το 54 Celsius PyroPet EINAR (Unicorn) είναι ένα ιδιαίτερο κερί σε υπέροχο σχήμα μονόκερου που σύμφωνα με τον αρχαίο ισλανδικό θρύλο, συμβολίζει τον μονόκερο με την χρυσή καρδιά. Ο χαριτωμένος μονόκερος  καθώς καίγεται αποκαλύπτει τον μυστηριώδη σκελετό του και έτσι σου μένει και ως διακοσμητικό! Θαύμασε τον!
Για τον αγαπημένο μας σου έχω μαζεμένες ιδέες για δώρα του Αγίου Βαλεντίνου για άντρες και πάλι απο το Notino.gr.
Ήταν δύσκολη η επιλογή αλλά εγώ επέλεξα να του χαρίσω ένα αντρικό σετ Nuxe. To Nuxe Men περιέχει μία αντιρυτιδική κρέμα για την αντιμετώπιση του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων 15 ml, ένα ενεργοποιητικό υγρό ενάντια στη γήρανση της επιδερμίδας 50ml και τζελ για ντους για όλους τους τύπους δέρματος 200ml. Γιατί ας μην ξεχνάμε ότι η ομορφιά είναι ΚΑΙ αντρική υπόθεση!
Ας μην ξεχνάμε και τα παιδιά μας (όσες έχουν φυσικά) γιατί έρωτας είναι και αυτά! Ξεχώρισα τρία απλά, οικονομικά αλλά και χρηστικά δωράκια για αυτά!
  

Lip Smacker Disney Frozen που λατρέψουν τα μικρά χειλάκια γιατί εκτός από όμορφες μυρωδιές και ενυδατική σύσταση, έχουν και τους αγαπημένους ήρωες Frozen

To Regina Pixel είναι ένα παιδικό σετ που περιέχει τζελ αφρόλουτρο 250ml, βάλσαμο για τα χείλη και ένα κουτάκι μεταφοράς φαγητού!
 Η Kaloo Blue είναι μία όμορφη παιδική κολόνια, χωρίς οινόπνευμα με ακαταμάχητο λουλουδένιο άρωμα, ιδανικό και για κορίτσια και για αγόρια!

Ελπίζω να σου άρεσαν οι προτάσεις μου για δώρα του Αγίου Βαλεντίνου Fairy Girl και είμαι σίγουρη ότι στα παραπάνω links θα βρεις ότι χρειάζεσαι!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...