Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Masks and Scrubs by Erre Due!

Hi Fairies...

Τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα ξέρεις ότι οφείλουμε να περιποιούμαστε την επιδερμίδα του προσώπου μας για να μπορεί και εκείνο να μας ανταμείβει ανάλογα, με την λάμψη του! Πολλές αναρωτιέστε τι μάσκα να χρησιμοποιήσετε, ποιο απολεπιστικό και από ποια εταιρεία! Η αγαπημένη όλων μας ελληνική Erre Due  μετά το πρώτο βήμα που έκανε με το Clean Skin For Ever με τα καθαριστικά προσώπου, πέρασε στο Step 2 με τις νέες Masks and Scrubs!


Όποια ανάγκη και να έχει η επιδερμίδα σου η Erre Due την έχει καλύψει. Απολέπιση, Αναδόμηση, Καθαρισμός, Ενυδάτωση.

REGENERATING GOMMAGE MASK
Μία μάσκα για απαλή απολέπιση ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος με εκχυλίσματα μαργαριταριού και Φραγκόσυκο! Αυτό είναι το μωβ sachet της σειράς και πολύ γρήγορα μπήκε στα αγαπημένα μου. Οι κόκκοι του είναι πραγματικά απαλοί αλλα καθαρίζουν τους πόρους σε βάθος, βγάζοντας στην επιφάνεια ένα πιο λαμπερό πρόσωπο!

RADIANCE SCRUB
Ένα ακόμα απολεπιστικό που αναζωογονεί άμεσα την κουρασμένη επιδερμίδα. Περιέχει κόκκους και εκχυλίσματα κερασιού καθώς και Βιταμίνη Ε και C που χαρίζουν μία ιδιαίτερη περιποίηση στην επιδερμίδα! Με χρήση 2 φορές την εβδομάδα θα δεις ορατή αλλαγή στο προσωπάκι σου!

LIPID RESCUE CREAM MASK


Μία μάσκα θρέψης και αναδόμησης ιδανική για αφυδατώμενα δέρματα ή για τον χειμώνα που όλες χρειαζόμαστε μία ενυδάτωση επιπλέον! Περιέχει πεπτίδια, πανθενόλη και Υαλουρονικό οξύ που εξασφαλίζουν και διατηρούν την απαραίτητη υγρασία στην επιδερμίδα . Αν λοιπόν υποφέρεις από ξηρότητα, με χρήση 2-3 φορές την εβδομάδα θα δεις ορατή διαφορά με αυτή τη μάσκα!
DEEP CLEANSING MASK
Μάσκα βαθύ καθαρισμού για μεικτά-λιπαρά δέρματα με άργυλο και μαύρο κύμινο! Την αγάπησα αυτή τη μάσκα, νιώθω πραγματικά καθαρό το πρόσωπο μου μετά την χρήση της και επίσης το νιώθω πιο σφριγηλό!

GENTLE PURIFYING MASK
Μάσκα για απαλό καθαρισμό ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες με άργιλο και τριαντάφυλλο! Υπέροχη απαλή αίσθηση μετά από αυτή τη μάσκα και μοναδική μυρωδιά! Το δέρμα μου είναι πάρα πολύ απαλό μετά την χρήση της .

ANTI-THIRST GEL MASK
Δροσιστική μάσκα ενυδάτωσης ιδανική για μεικτά-λιπαρά δέρματα! Περιέχει υαλουρονικό οξύ και αλόη, η υφή της είναι σαν gel και πραγματικά νιώθεις όσο την φοράς μία υπέροχη δροσιά και αμέσως μετά το πρόσωπο σου είναι ενυδατωμένο χωρίς να είναι βαρύ!

HYDRATION RESTORING CREAM MASK
Μάσκα εντατικής ενυδάτωσης για ξηρά δέρματα, με στέβια και υαλουρονικό οξύ τα οποία απαλύνουν και τονώνουν την επιδερμίδα!Επίσης περιέχει και λάδι Argan για άμεση αποκατάσταση και ανανεωμένη όψη!

Όλες οι παραπάνω Masks and Scrubs είναι διαθέσιμες στα καταστήματα καλλυντικών σε φακελάκια (sachets) των δύο! Έτσι δεν ξεραίνονται και  δεν παίρνουν αέρα, οπότε διατηρούνται και πιο δραστικά τα συστατικά τους! Κάθε φακελάκι είναι αρκετό για 2-3 χρήσεις!

Αν δεν τα έχεις δοκιμάσει Fairy Girl, τρέξε να το κάνεις.... Θα ενθουσιαστείς.... Αλήθεια, μήπως έχεις δοκιμάσει κανένα από τα παραπάνω?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

 Κάποια από τα παραπάνω  προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review, αλλά η γνώμη  και τα άρθρα μου είναι πάντα αντικειμενικά και ειλικρινή!  

6 σχόλια:

  1. Θα ξεκινησω δοκιμές, αν και λατρεύω της apivita. Δοκίμασε του κορρε και δεν ενθουσιαστικα καθολου.απο οτι έχω διαβάσει, η erredue δεν θα μας από γοητεύσει! Ή μάσκα θρέψης θα είναι ή πρωτη στην σειρα που θα αγοράσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φαινονται υπεροχες,πρεπει να τις δοκιμασω οπωσδηποτεε!καλημερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ήξερα οτι η ERRE DUE είναι Ελληνική εταιρία!Έτυχε στο παρελθόν να αγοράσω κάποια μανό και κάποια άλλα είδη make up και δεν είχα μείνει καθολου ευχαριστημένη και έτσι δε τα ξαναπροτίμησα!Για τις μασκούλες και τα scrubs της,δεν έχω ιδέα πάλι,και εφόσον τα δοκίμασες και απ'οτι θυμάμαι έχεις μεικτή επιδερμίδα,όπως η δικιά μου,και είδες τόσο καλό αποτέλεσμα,μπορεί στο μέλλον να τα προτιμίσω!Καθώς θέλω να στηρίξω και τα Ελληνικά προιντα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λες να ενδώσω; Πάντως έχουν βγάλει και για αρκετούς τύπους δέρματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λέω να ενδώσεις @bella mamba σιγουρα κατι θα σου ταιριαξει...και ειναι και sachets οπότε μπορεις να δοκιμάσεις διάφορα...φιλια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ουαου! Ποια να διαλέξεις; Θα τις αναζητήσω γιατί μου κίνησες την περιέργεια.
    Μάλλον θα ξεκινήσω με την anti thirst...ε και φυσικά θα πάρω και την άλλη με τον άργιλο.
    Αχ σε μπελάδες μας έβαλες, χιχι!
    Φιλάκιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...