Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Μία κεραλοιφή, διαφορετική απ΄τις άλλες....

Γεια σας Fairies....

Σήμερα θα σας μιλήσω για κάτι που έγινε κομμάτι της καθημερινής ρουτίνας ομορφιάς μου και μάλιστα αναπόσπαστο! Μία μέρα, μία φίλη μου έφερε σπίτι μία κεραλοιφή του τοπικού γυναικείου συνεταιρισμού Synaxis από την Μαρώνεια Ροδόπης!
Ομολογώ πώς για κάτι εβδομάδες την είχα αφήσει σε μία γωνία στο σπίτι και δεν την είχα δοκιμάσει! Ένα βράδυ λοιπόν όπως την πήρε το μάτι μου, αποφάσισα να την χρησιμοποιήσω γιατί ένιωθα πως το κρύο είχε επηρεάσει το πρόσωπο μου και έβαλα μία μικρή ποσότητα στην περιοχή γύρω από τα μάτια!
Όταν γύρισα το καπάκι της και την άνοιξα, η έκπληξη μου ήταν μεγάλη, το άρωμα ήταν υπέροχο, μεθυστικό και γλυκό! Μύριζε μέλι! Το οποίο είναι και ένα από τα βασικά συστατικά της, όπως και το κερί μέλισσας, το ελαιόλαδο και τα διάφορα αιθέρια έλαια! Όλα τα συστατικά της προέρχονται από καλλιέργειες της περιοχής και μιλάμε για το πιο φυσικό προϊόν που υπάρχει!
Μετά από αυτή την πρώτη χρήση, την χρησιμοποιώ πολύ - πολύ συχνά, κυρίως στα μάτια μου γιατί νιώθω ότι τα ξεκουράζει και τα ενυδατώνει σε βάθος! Λόγω του μελιού είναι και αντιμικροβιακή, οπότε την έχω χρησιμοποιήσει και σε γρατσουνιές, στα χέρια αλλά και σε σκασμένη, από το συνάχι, μύτη! Η αλήθεια είναι πώς δεν έχω δοκιμάσει πάρα πολλές κεραλοιφές, αλλά στην συγκεκριμένη με τράβηξε αρχικά η μυρωδιά της και στην συνέχεια την λάτρεψα και σύντομα θα προμηθευτώ μερικές ακόμα να τις χαρίσω σε αγαπημένες φίλες! 
Η κεραλοιφή Synaxis είναι τοπικό προϊόν της Μαρώνειας Ροδόπης, και η Synaxis είναι μία αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία! Δεν σας κρύβω ότι κάνουν και νοστιμότατες μαρμελάδες, τραχανάδες και χυλοπιτάκια!!!
Τα προϊόντα τους είναι διαθέσιμα σε πολλά καταστήματα υγιεινής διατροφής και βιολογικών προιόντων στην Βόρεια Ελλάδα!!

Αγαπάς και εσύ τις κεραλοιφές Fairy Girl??

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

9 σχόλια:

  1. Κεραλοιφή που την χρησιμοποιείς και στα μάτια ε? Τελικά τώρα το χειμώνα οι αντιγηραντικές κεραλοιφές είναι βάλσαμο για το πρόσωπο. Χρησιμοποιώ και εγώ τώρα με το κρύο κάποια για το πρόσωπο και παρά το μεικτό δέρμα απορροφάται τέλεια και θρέφει. Τώρα όταν μία κεραλοιφή εφαρμόζεται όπως λες και στα μάτια ε και είναι και από την Μαρώνεια νομίζω ότι πρέπει να την δοκιμάσω asap. Τι λές? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά και πρέπει να δοκιμάσεις... και ξέρω και που θα την βρεις στην Κομοτηνή επίσης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. α ρεεε τι ομορφα πραγματα βγαζει η πολη μου και δεν το ηξερα!πρεπει να ειναι θαυματουργη!που την πουλανε Κομοτηνη και ποσο εχει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Μirella Στην Κομοτηνή είσαι κορίτσι??? Τέλεια! Λοιπόν εγώ την έχω δεί σε ένα φαρμακειο 14ης Μαιου 24 πίσω από το ΔΗΠΕΘΕ και κοστίζει 5,50€!! Δεν θα το μετανιώσεις αμα την δοκιμάσεις... Αν την πάρεις τελικά θέλω εντυπώσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαίρομαι,που επιτέλους κάποιες κεραλοιφές μας βολεύουν σε κάποια σημεία του προσώπου,καθώς οι περισσότερες με τη κλασσική συνταγή είναι τόσο λιπαρές,που νιώθεις λες και απλώνεις σκληρό βούτυρο πάνω στο προσωπό σου!Μια ακόμη καλή κρελοιφή που τη χρησημοποίησα τώρα,και μέσω αυτού του Blog,τη κέρδησα,κάνει εξίσου καλή δουλειά,σε αφυδατωμένα δέρματα!Η κρεμούλα της Αθηνάς,για λιπαρές επιδερμίδες με αλόη και δεντρολίβανο νομίζω,έχει ένα άρωμα φρεσκάδας και η υφή της είναι τόσο απαλή,που ενθουσιάστηκα όταν την χρησημοποίησα!!Την δοκίμασαν και κάποιες γνωστές μου και θέλουν να παραγγείλουν και αυτές τώρα!Ζήτω οι κεραλοιφές λοιπόν!Μπράβο σου για αυτή την ανάρτηση.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΕΙΜΑΙ!ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ!ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι γεγονός ότι οι κεραλοιφές είναι μικρά θαυματα για πολλές χρήσεις!Πολύ καλή επιλογή και οικονομική σε σχέση με οτι προσφέρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...