Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

W7 In the Buff Vs Urban Decay's "N" 2!

Hello Fairies...

Σήμερα το θέμα μας είναι αγαπημένο... μακιγιάζ και συγκεκριμένα παλέτες με σκιές ματιών σε γήινα χρώματα! Κρυφός πόθος της καθεμίας από εμάς που έτυχε να γνωρίσουμε τις παλέτες N-a-k-e-d της Urban Decay είναι να αποκτήσουμε έστω μία από αυτές (αν όχι όλες). Όμως η καθεμία από αυτές κοστίζει 40+€, και το ποσό αυτό, μόνο ευκαταφρόνητο δεν είναι! 



Και κάπου εδώ έρχεται η αγαπημένη αγγλική W7 με τις υπέροχες παλέτες της να μας βγάλει από την δύσκολη θέση!

W7 In the Buff είναι το όνομα αυτής και περιέχει 12 απίθανες γήινες αποχρώσεις! Είναι ιδανική για κάθε μακιγιάζ και η ποιότητα της είναι εξαιρετική!
Οι σκιές δεν μαζεύουν στα βλέφαρα και είναι πολύ σταθερές ακόμα και χωρίς primer! Τα ονομάτα των χρωμάτων είναι τα BUFF, CAMEL, SAND, DUST, CHOCOLATE, TOPAZ, EARTH, STORM, SILK, WAVE, THUNDER, ONYX!


10 στα 12 χρώματα έχουν έντονη χρωματική απόδοση. 
Η In the Buff είναι ίδια με την Naked 2 που υπεραγαπώ , ενώ κοστίζει μόνο 8€! Με 40€ που κοστίζει η αυθεντική Naked μπορείς να αποκτήσεις όλες τις παλέτες της W7, που η φίλη μου Jazzy εκθειάζει εδώ!

Τις παλέτες της W7, και την In the Buff θα τις βρεις όλες στο Bebauty.gr που μας φέρνει πάντα τα καλύτερα!
Πιο συγκεκριμένα μπορείς να την παραγγείλεις από εδώ! 

Πώς σου φάνηκε η In the Buff, Fairy Girl? Έχεις δοκιμάσει κάποια παλέτα από W7?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

14 σχόλια:

  1. αποκτησα την συγκεκριμενη παλετα, μετα απο πολυ διαβασμα(!!!) σε διαφορα blogs γιατι μου αρεσαν τα χρωματα πολυ . ηταν μεγαλη η χαρα μου, γιατι με λιγα χρηματα, ολες οι αποχρωσεις μου πηγαινουν τελεια παροτι ειμαι γαλανοματα και ειχα ενδιασμους.το αγαπημενο μου χρωμα ειναι το camel.η αληθεια ειναι οτι χρησιμοποιω μονο αυτην, ενω εχω παρομοιες αποχρωσεις σε μονοσκιες αλλων εταιρειων (radiant & bodyshop). μεγαλη αξια για τα χρηματα της!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πραγματικά ίδιες! Αυτά τα χρώματα δείχνουν όμορφα σε όλους νομίζω γι' αυτό και τόσος λόγος γι' αυτές! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευαριστώ πολύ για την αναφορά φίλη Μαίρη!!!μια παλέτα που ισάξια ανταγωνίζεται πολύ ακριβότερες της,που ανήκουν στους ίδιους γήινους τόνου!!!υπέροχο post!!!πολλά φιλάκια χαριτωμένη νεράιδα!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχω δοκιμάσει σκιές της W7, αλλά δεν αμφιβάλλω για την ποιότητα και την ομοιότητα με τις Naked. Ειδικά οι συγκεκριμένες δύο παλέτες που μας έδειξες φαίνονται ίδιες!! Φιλιά πολλά, να έχεις ένα όμορφο βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχα χρώματα σε μία όμορφη συσκευασία! Και μπορούμε να τα αποκτήσουμε με λίγα χρήματα! Τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπεροχο post !παρα πολυ χρήσιμο !Φιλακια πολλα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πόσο θέλω την συγκεκριμένη παλέτα w7 :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τελεια παλετα η naked 2,εκπληκτικα χρωματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ ωραίο post! πραγματικά φαίνονται ίδιες! έχω την naked 2 αλλά δεν την πολύ χρησιμοποιώ. Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν είχα ακουστά το Naked 2 και κανένα προιον απο τη σειρά Naked βασικά,αλλά για να στοιχίζει μια παλέτα σκιων 40+ ευρώ θα πρέπει να κάνει καλή δουλειά!Συνήθως λένε πως οτι δίνεις παίρνεις,αν και έχει αποδειχτεί πως δεν υσχύει πάντα.Πολύ όμορφες αποχρώσεις πάντως και ευκολοφόρετες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τη Naked 2 δεν μπήκα στον πειρασμό να την αγοράσω για ευνόητους λόγους αλλά μόλις είδα την in the buff μου καρφώθηκε στο μυαλό το πόσο κοντά είναι οι αποχρώσεις με αυτές της Naked 2! Μου αρέσει πολύ, την αγαπώ για την ποιότητα και την τιμή της και χαίρομαι που τη βρήκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εκπληκτική ομοιότητα! ευκαιρία να δοκιμάσω τις παλέτες της w7 μιας και διαβάζω ωραίες κριτικές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Την αγαπώ την in the buff Μαιρούλα μου! Πολύ ωραίο ποστ :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ήθελα πολύ να τις δοκιμάσω,μετά διάβασα σε κανα δυο κορίτσια ότι θρυμματίζονται οι σκιες μεσα στην παλετα...και αν και εχουν καλη αποδοση οπως λες,παρολα αυτα δεν θελω σκιες που θρυμματιζονται....βεβαια δεν εχω προσωπικη αποψη γιατι δεν τις δοκιμασα! εσενα σου εσπασε καμια σκια?επισης οταν τις χρησιμοποιεις με βρεγμενο πινελο ειναι οκ ή σβολιάζουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...