Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Έχετε ακούσει για το "Bombari" ?????

Hello again Girls......
Όταν άκουσα πρώτη φορά αυτό το όνομα, σκέφτηκα ότι είναι το πιο anti-marketing όνομα που έχω ακούσει. Όμως τι είναι  αυτό το μπομπάρι???  
Είναι ένα αξεσουάρ μαλλιών που θα λύσει τα χέρια σας και θα σας χαρίσει τον πιο εύκολο και καλοχτενισμένο κότσο που είχατε ποτέ!! 
 Εγώ διάβασα τυχαία γι'αυτό πριν ένα χρόνο περίπου, στο διαδίκτυο. Και φυσικά για να το βρώ πήγα πρώτα στα γνωστά σε όλους μας μεγάλα καταστήματα καλυντικών. Μάταια όμως, οι πωλήτριες με κοίταζαν σαν να τους μιλούσα για την επιχείρηση της NASA στο φεγγάρι!!! Τελικά, το βρήκα όχι σε ένα αλλά σε δύο μικρά συνοικιακά καταστήματα με είδη κομμωτηρίου, στην τιμή περίπου των 3-5 €.

 Κυκλοφορεί σε δύο παραλλαγές και σε 3 χρώματα (ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών μας). Το πρώτο μπομπάρι που αγόρασα είναι αυτό με την μεγαλύτερη διάμετρο, είναι ίσιο και έχει κουμπάκι που κλείνει για να γίνει κότσος και στην αρχή μου είχε φανεί πιο εύχρηστο απο το άλλο.
  
Πώς κάνουμε τον κότσο??
Πιάνουμε τα μαλλιά μας σε μία "αλογο-ουρά" και στην συνέχεια τυλίγουμε τα μαλλία γύρω απο το μπομπάρι. Τα κάνουμε κύκλο και κουμπώνουμε.
Στην συνέχεια απλώνουμε τα μαλλιά έτσι ώστε να καλύψουμε και το υπόλοιπο μπομπάρι, τοποθετούμε 2 -3 φουρκέτες και έτοιμος ο μεγάλος καλοχτενισμένος κότσος μας. Τόσο απλά!


(συγγνώμη για τις λίγο θολές φωτογραφίες...είμαι μικρή και άπειρη ακόμα...που θα πάει ..θα μάθω!!!)

Εγώ που έχω πολύ λεπτά μαλλιά, ούτε στον ύπνο μου δεν τον είχα δεί τέτοιο κότσο με τόσο όγκο. Και πιστέψτε με κορίτσια, θα είναι το μικρό μας μυστικό.

Το δεύτερο είδος μπομπάρι που κυκλοφορεί είναι το ολοστρόγγυλο και τελικά αυτό εμένα μου ταίριαξε περισσότερο. Το τοποθετούμε στη βάση της κοτσίδας, χωρίζουμε τα μαλλιά σε δύο μέρη  και τυλίγουμε πρώτα το πάνω μισό μέρος γύρω απο το μπουμπάρι και μετά το κάτω μισό μέρος. Τυλίγουμε όλα τα μαλλιά "επιμελώς - ατημέλητα" γύρω-γύρω και στερεώνουμε με μερικές φουρκέτες!!


 Είμαι σίγουρη ότι θα εισπράξετε πολλά πολλά κοπλιμέντα για τον υπέροχο κότσο σας, και το καλύτερο είναι ότι δεν θα σας πάρει περισσότερο απο 3' .   
 Σπεύστε για το "μπομπάρι" σας κορίτσια   (τελικά πολύ χαζό αυτό το όνομα) !!!

Το έχετε χρησιμοποιήσει κορίτσια? Σας έλυσε τα χέρια όπως εμένα για ένα ξεχωριστο και γρήγορο look? 

 Kisses and "Bombari" style hair from Fairy {oo} Mary !!!!

10 σχόλια:

  1. Καλώς σε βρήκα λοιπόν! :)
    Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μπομπάρι (ούτε καν ήξερα ότι ονομάζεται έτσι...:Ρ το έλεγα αυτό για τους κότσους που μοιάζει με σύρμα για τα ταψιά! :Ρ)
    Κάνω όμως και τους δύο κότσους με έναν ακόμα πιο οικονομικό τρόπο! Μία παλιά κάλτσα! ;)
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχα, έχεις δίκιο είναι όντως σαν σύρμα για ταψιά.... Το κόλπο με την κάλτσα το ξέρω αλλα εχω αποτύχει παταγωδως στο να το χρησιμοποιήσω επιτυχώς... :) Φιλιά και ευχαριστώ για το σχόλιο σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλο το συρμα για ταψια? Θα μου το δοκιμασεις? Κανει για ολα τα μαλλια? της κορης μου ας πουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε σένα γλυκιά μου Κίκα κάνει σίγουρα αν και το χρώμα δε θα σου ταιριάξει σαν φυσική ξανθιά που είσαι , όσο για το Χρυσουλάκι πολύ φοβάμαι ότι θα είναι σαν αυτους τους άγριους με τα κόκαλλα στα μαλλιά!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σου!το δικο μου μπομπαρι το πηρα απο τα Η&Μ και ειχε 2η 3 ευρω,αλλα το χρησιμοποιω με αλλο τροπο χωρις τσιμπιδακια και φουρκετες.δες αυτο το βιντεο για να παρεις μια ιδεα για το πως!http://www.youtube.com/watch?v=hfMlMhSACCE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλή ιδέα και αυτή, το κάνω και έτσι καμιά φορά...και όταν το βγάζω έχω και ωραία μπούκλα στην κοτσίδα(!), όσο για το σύστημα με την κάλτσα....δεν το καταφέρνω με τίποτα!! Ευχαριστώ για το σχόλιο σου stella μου και θα τα πούμε πάλι σύντομα!!!!

      Διαγραφή
  6. αχ εγω το λεω λουκουμα και το πηρα προσφατα και σωθηκα!!το σχεδιο που κανω ειναι ιδιο με αυτο της κατερινας http://www.youtube.com/watch?v=gNbiCvpG5d0

    σου πηγαινει καταπληκτικα ο κοτσος.πολυ σικ αποτελεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρχικά σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου Rafalena(πολύ ωραίο όνομα) και φυσικά για τα καλά σου λόγια..αυτόν τον κότσο δεν τον ήξερα και φαίνεται πολύ καλός...θα τον δοκιμάσω σίγουρα την επόμενη φορά!!! Kisses.....see u soon......

      Διαγραφή
  7. Το ξέρω, το ξέρω! Η αδελφή μου είναι κομμώτρια κι έτσι όταν ήταν στην σχολή μέσα σε όλα τα άλλα που κουβαλούσε υπήρχε και το μπομπάρι! Είναι πολύ εύκολο και πρακτικό για υπέροχους κότσους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπερα.ειμαι κομμωτρια και χρήση του μπομπαριου,ειναι χρησιμη πολυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...