Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies...

Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional

Κάποια τα γνωρίζω και τα αγαπώ και κάποια άλλα τα δοκίμασα για πρώτη φορά.

Πάμε να τα δούμε....

Aς ξεκινήσουμε με το σαμπουάν εντατικής θρέψης ING το οποίο αγαπώ γιατί τώρα την άνοιξη τα μαλλιά χρειάζονται το κάτι παραπάνω, περιέχει οξέα φρούτων που αναζωογονούν και ενυδατώνουν την τρίχα και πράσινο τσάι για αποτοξίνωση και αντιγηραντική δράση. Χρειάζεται μία μικρή ποσότητα για ένα απολαυστικό λούσιμο με απαλή φρουτώδης μυρωδιά.



Στην συνέχεια να σε συστήσω στην πιο βολική μάσκα μαλλιών που έχω γνωρίσει, αφού έρχεται σε μπουκάλι . Η Nourishing Hair mask ING είναι μία μάσκα μαλλιών με ισχυρή επανορθωτική δράση και υψηλής ποιότητας ενεργά συστατικά! Απλώνουμε την ποσότητα σε όλα τα μήλη (φυσικά αποφεύγοντας την ρίζα) και αφήνουμε για λίγα λεπτά. Εγώ την αφήνω περίπου 5-10 λεπτά, αναλόγως με τον διαθέσιμο χρόνο μου! Το αποτέλεσμα είναι ενυδατωμένα μαλλιά στην καλύτερη τους κατάσταση!

Ένα προϊόν που δεν είχα δοκιμάσει και με εξέπληξε ευχάριστα είναι το Σπρέι Λάμψης ING. Είναι ένα προϊόν που περιέχει  Argan oil, υαλουρονικό οξύ και κερατίνη. Το απλώνεις σε νωπά καθαρά μαλλιά και αμέσως μετά το ξεπλένεις. Αφήνει τα μαλλιά απίστευτα γυαλιστερά και με υπέροχη υφή. Διώχνει εντελώς το φριζάρισμα και βοηθάει στο φορμάρισμα με το πιστολάκι. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, ειδικότερα των ξηρών και θαμπών μαλλιών, και με εξέπληξε το ότι δεν βάρυνε καθόλου τα λιπαρά μαλλιά μου.

Για το σπρέι ING πολλαπλής χρήσης 10 σε 1 σου έχω ξαναμιλήσει εδώ και το λατρεύω. Ένα κρεμώδες προϊόν με αντλία που λύνει σχεδόν όλα τα θέματα που αντιμετωπίζεις με τα μαλλιά σου. Είναι θερμοπροστατευτικό, απομακρύνει το φριζάρισμα, διατηρεί το styling, προστασία UV, θρέψη και ότι άλλο μπορείς να σκεφτείς.


 Όλα τα προϊόντα ING Professional θα τα βρεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα Femme-Fatale.gr σε απίθανες τιμές. Και αν βάλεις και τον εκπτωτικό κωδικό fairyff θα έχεις έκπτωση 20% σε όλο το site 

Αν Fairy Girl δεν τα έχεις δοκιμάσει, σπεύσε να το κάνεις γιατί θα τα λατρέψεις.

Many kisses from Fairy {oo} Mary!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...