Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

MultiAction Purple Hair Ball by ING!

Hello Fairy Girl....

Μήπως τα μαλλιά σου μετά το καλοκαίρι έρχονται αντιμέτωπα με την ξηρότητα, το φριζάρισμα και χρειάζονται αυτό το "κάτι παραπάνω" στην φροντίδα τους? Σου έχω το top πολυχρηστικό προϊόν που θα μεταμορφώσει τα μαλλιά σου με δύο "ψιτ" (ναι καλά κατάλαβες, έχει αντλία srpay)


Μιλάω για το MultiAction spray 10 in 1 από την επαγγελματική Ing. Αρχικά το αγαπάς για την στρογγυλεμένη συσκευασία του και το μωβ χρώμα του.  Η σύσταση του είναι σαν απαλό γαλάκτωμα και έχει ένα υπέροχο άρωμα!!! Όταν λέω απλά υπέροχο, ίσως το αδικώ λίγο, έχει αυτό το απαλό. γλυκό άρωμα που θέλεις όλη μέρα να μυρίζεις τα μαλλιά σου!
Το MultiAction Spray έχει 10 δράσεις:

1.ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΡΙΖΑΡΙΣΜΑΤΟΣ - Έλαιο Argan
2.ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΓΙΑ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ - Έλαιο Macadamia
3.ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΓΥΑΛΑΔΑ - Εκχύλισμα Μεταξιού
4.ΠΡΟΛΗΨΗ ΨΑΛΙΔΑΣ - Λιναρόσπορος
5.ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ - Αμινοξέα Κερατίνης
6.ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΟΓΚΟΣ - Φύκια
7.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ - Ενεργό X-HP
8.ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ STYLING - Ενεργό MFP
9.ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ -Φίλτρα UV
10.ΘΡΕΨΗ - Σπόρος Σιταριού
Είναι μία πλήρης θεραπεία μαλλιών σε μορφή spray, εφαρμόζεται σε νωπά αλλά και σε στεγνά μαλλιά για extra λάμψη! Χρειάζεται κάτι περισσότερο από αυτό το προϊόν? Δεν νομίζω! Πάρε στα χέρια  σου την μωβ "θαυματουργή" μπάλα της Ing, ψέκασε τα μαλλιά σου σε όλο τους το μήκος και άσε την Ing να κάνει τα υπόλοιπα! 

Το MultiAction Spray κοστίζει 9€ και θα το βρείς (Link) στο Femme-fatale.gr μαζί με άλλα πολλά επαγγελματικά προϊόντα μαλλιών! Σύντομα θα σου έχω λεπτομέρειες και για ακόμα ένα προϊόν της Ing το οποίο είναι ακόμα υπό δοκιμή!
Έχεις δοκιμάσει κάτι από την Ing, Fairy Girl? Σου αρέσουν τα πολυχρηστικά προϊόντα για τα μαλλιά? Ποιο είναι το αγαπημένο σου?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

3 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέρον...μου αρέσεινα δοκιμάζω νέα προϊοντα μαλλιών και αυτό σίγουρα μου τράβηξε την προσοχή..Καληνύχτα κορίτσι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι χαριτωμένο που είναι! Πραγματικά, με το που τελειώνουν οι καλοκαιρινές διακοπές χρειάζονται εντατική αναδόμηση τα μαλλιά μας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο το review σου αγαπητή Μαίρη! Το έχω από κάποιο κουτάκι beautytestbox και μόλις χθες το δοκίμασα πρώτη φορά! Δεν έχω διαμορφώσει άποψη, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι λάτρεψα το άρωμα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...