Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies....


Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Το Enya Project ανήκει στην Ξένια Παπαγερά η οποία είναι BSc Χημικός.Αφού σπούδασε Χημεία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, η Ξένια άρχισε να εργάζεται σε εργαστήρια ανάλυσης και στη συνέχεια μπήκε στο χώρο της φαρμακοβιομηχανίας, στον οποίο συνεχίζει να εργάζεται. Στην συνέχεια ταξιδεύοντας τον κόσμο, μελέτησε τις ιδιότητες των φυτών και των βοτάνων στο πλευρό σαμάνων και  ιθαγενών κοινοτήτων στο Μεξικό, την Κολομβία, την Κόστα Ρίκα και την Ινδία.

Το 2021, η Ξένια αποφάσισε να χρησιμοποιήσει όλες τις γνώσεις και το πάθος της για να χτίσει το δικό της project, δημιουργώντας τις φυσικές φόρμουλες των προϊόντων περιποίησης ΕΝΥΑ.

Εγώ επέλεξα να δοκιμάσω τα περισσότερα από τα προϊόντα που δημιουργεί με τόσο μεράκι και αγάπη και σίγουρα δεν απογοητεύτηκα καθόλου!

Πρώτη μου επιλογή ήταν το στερεό σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά με 100% φυσικά συστατικά.

Με υψηλής ποιότητας έλαια jojoba, καρύδας και καστορέλαιο που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά,
απαραίτητα λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε. Ενυδατώνουν και μαλακώνουν τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής και τα προστατεύουν από τη φθορά.

Μου άρεσε πάρα πολύ και αφήνει τα μαλλιά μου πραγματικά καθαρά, ενώ διαρκεί απίστευτα πολύ!


Φυσικά η πρωινή μου περιποίηση ξεκινάει με ένα ελαφρύ ορό, τον Boost Serum 15% Vitamin C and 1% Hyaluronic.  Περιέχει τα πιο βασικά συστατικά που χρειάζεται το δέρμα σου το πρωί, Βιταμίνη C για προστασία από την πανάδες και λάμψη και υαλουρονικό οξύ για βαθιά ενυδάτωση και αντιγήρανση.


Η συνέχεια περιλαμβάνει την φοβερή κρέμα ημέρα Apricot Velvet η οποία χαρίζει βαθιά ενυδάτωση, αντιγήρανση και αντηλιακή προστασία spf30. Είναι τόσο φυσική και αγνή που ενδείκνυται η χρήση της ακόμα και στα παιδιά. Περιέχει έλαιο αβοκάντου, έλαιο αμυγδάλου, εκχύλισμα χαμομηλιού, εκχύλισμα βερίκοκου, βιταμίνη Ε, απαραίτητα συστατική για μία κρέμα ημέρας. Είναι τόσο ελαφρύς από απορροφάται σε 5 δευτερόλεπτα και δεν βαραίνει καθόλου την επιδερμίδα!


Και φυσικά μία κρέμα νύχτας με φυσική ρετινόλη, η Retinol Repair η οποία περιέχει Ρετινόλη 0.5%, Υαλουρονικό Οξύ 1% και  Ρόδι. Από μόνη της είναι αρκετή για να δώσει στην επιδερμίδα μου όλα τα εφόδια για μία ολοκληρωμένη ολική αναδόμηση κατά την διάρκεια της νύχτας.

Τα προϊόντα περιποίησης προσώπου θα τα βρεις και σε ακόμα πιο εκπληκτική τιμή στο υπέροχο Face boost Gift Set. 

 

Τελευταίο προϊόν που δοκίμασα και είχα και τις επιφυλάξεις μου ομολογώ, ως προς την αποτελεσματικότητα του είναι το φυσικό αποσμητικό σε μορφή πάστας. Τα συστατικά του είναι 100% φυσικής προέλευσης, η διάρκεια του είναι μέχρι 48 ώρες και η ποσότητα που χρειάζεσαι είναι ίση με μία φακή (!!). Φυσικά δεν περιέχει αλουμίνιο, parabens, αλκοόλ και δεν φράζει τους αδένες!

Αγαπημένες μου Fairies είναι ελληνικά προϊόντα που αξίζει να δοκιμάσετε και είμαι σίγουρη ότι θα τα αγαπήσετε!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...