Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Garnier Skin Naturals Vitamin C Brightening Super Serum!

 Γεια σου Fairy Girl...

Αγαπάς και εσύ την βιταμίνη c και τα λαμπερά αποτελέσματα της στο πρόσωπο σου?

Εγώ την λατρεύω γιατί χαρίζει ζωντάνια, λάμψη και ομοιόμορφη όψη στο πρόσωπο μου, ενώ σταδιακά απαλλάσσομαι και από τις αντιπαθητικές δυσχρωμίες που απέκτησα από τον αγαπητό, κατά τα άλλα, ήλιο!


Η Garnier Skin Naturals Vitamin C Brightening Super Serum περιέχει την αγαπημένη βιταμίνη C, εκχύλισμα λεμονιού, την πολύ αποτελεσματική νιασιναμίδη και σαλικυλικό οξύ. Το εκχύλισμα λεμονιού δρα ως ισχυρό αντιοξειδωτικό και λευκαίνει τις πανάδες, η βιταμίνη C (3,5%) προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και καταπολεμά τα πρώτα σημάδια γήρανσης ενώ φωτίζει αισθητά το πρόσωπο.


Η αγαπημένη μου νιασιναμίδη ενυδατώνει το δέρμα και αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και προστατεύει το δέρμα από μικροοργανισμούς, τέλος το σαλικυλικό οξύ απολεπίζει απαλά το δέρμα  αυξάνοντας την απαλότητα και την φωτεινότητα του.




Το super Serum μπορεί να χρησιμοποιηθεί και πρωί αλλά και βράδυ σε καθαρό δέρμα, αφού η περιεκτικότητα της βιταμίνης είναι 3,5% και είναι ασφαλής για πρωινή χρήση. Αφού απορροφηθεί επαρκώς συνεχίζουμε με την κρέμα ημέρας μας και φυσικά με αντηλιακό!  Η χρήση αντηλιακού επιβάλλεται καθ'όλη την διάρκεια του χρόνου αλλά ειδικά μετά την χρήση βιταμίνης C είναι άκρως απαραίτητο! Εγώ προσωπικά λατρεύω την βιταμίνη c και τα οφέλη της στο πρόσωπο μου όλο το χρόνο!



Τα προϊόντα Garnier είναι διαθέσιμα σε πολύ προσιτές τιμές στο ηλεκτρονικό κατάστημα Parfimo.gr!

Εσύ Fairy Girl χρησιμοποιείς βιταμίνη C στην καθημερινή ρουτίνα σου? 

Μany kisses from Fairy {00} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...