Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Andreia Easter Favorites!

 Hi Fairies....

Ένα ζωηρό Πασχαλινό μακιγιάζ απαιτεί χρώμα και διάρκεια... Και όλα ξεκίνησαν από μία ταπεινή, ΥΠΈΡΟΧΗ, ΈΝΤΟΝΗ, ΦΑΝΤΑΧΤΕΡΉ μωβ mascara από την πλέον αγαπημένη Andreia Professional.


 H Andreia Μάσκαρα Fierce Lash σε απόχρωση Intense Purple, διαθέτει τρισδιάστατο βουρτσάκι που χαρίζει όγκο ακόμα και στις πιο μικρές βλεφαρίδες. Η συγκεκριμένη μάσκαρα κυκλοφορεί σε 3 μοναδικές αποχρώσεις ιδανικές για ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις Μπλε, μοβ και πράσινο.


Φυσικά ένα κραγιόν με διάρκεια απίστευτη που διαρκεί χωρίς υπερβολή για πάνω από 8 ώρες, χωρίς να ξηραίνει τα χείλη. Το Andreia Kiss Proof Liquid Lipstick σε απόχρωση Dusty Rose είναι το αγαπημένο κραγιόν για όλη την άνοιξη!



Φυσικά στην mascara το μέγεθος πάντα μετράει, και όταν μιλάμε για την Andreia Size Matters Mascara σε έντονη μαύρη απόχρωση τότε το μέγεθος είναι το ΙΔΑΝΙΚΟ! Κωνικό τρίχινο βουρτσάκι που χωρίζει τις βλεφαρίδες και χαρίζει απίστευτο όγκο και διάρκεια και θα χαρίσει πολύ έντονο βλέμμα που μαγνητίζει.


Φυσικά χρειαζόμαστε μία φυσική βάση που θα μας δώσει κάλυψη, λάμψη αλλά και φρεσκάδα. Το Andreia Perfect Pic HD Foundation είναι αυτό που χρειάζομαι για όλα τα παραπάνω. Είναι ένα make up που δίνει στην επιδερμίδα την απαραίτητη ενυδάτωση, άψογη φυσική κάλυψη, μεγάλη διάρκεια και φρέσκο αποτέλεσμα. Η υφή του είναι υγρή και το αποτέλεσμα της κάλυψης μπορεί να χτιστεί ως το επιθυμητό!


Φυσικά όλα τα προϊόντα Andreia Professional  βρίσκονται σε απίστευτες τιμές στο αγαπημένο μας κατάστημα Femme-Fatale.gr

Καλό Πάσχα Fairies..

2 σχόλια:

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...