Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Alama Professional Zero Stress Hair!

 Γεια σου Fairy Girl...

Με χαρά σήμερα θα σου ανακοινώσω ότι επιτέλους βρήκα μία νέα σειρά μαλλιών ειδικά σχεδιασμένη για λεπτά εύθραυστα μαλλιά και βοηθάει και στην αποφυγή της τριχόπτωσης.

Η Alama Professional λοιπόν είναι η εταιρεία που κυκλοφόρησε την φανταστική σειρά μαλλιών Zero Stress.







 

Η σειρά Zero Stress αποτελείται από το σαμπουάν ειδικά σχεδιασμένο για λεπτά και εύθραυστα μαλλιά και χαρίζει απίστευτο όγκο και κάνει την τρίχα πιο δυνατή. Έχει ένα απαλό άρωμα '΄που μου αρέσει να το μυρίζω κατά την διάρκεια της ημέρας.



Φυσικά μετά το σαμπουάν δεν θα έλειπε και το Conditioner Zero Stress, το απλώνω στις άκρες μετά το λούσιμο, ξεμπερδεύω τα μαλλιά μου και το αφήνω 2 λεπτά να ενεργήσει. Χαρίζει λάμψη και ελαστικότητα στα μαλλιά χωρίς το φριζάρισμα.


Στην συνέχει χρησιμοποιώ τις αμπούλες ενδυνάμωσης της τρίχας Alama Zero Stress Lotion. Το κουτί περιέχει 12 αμπούλες και είναι τόσες όσες χρειάζομαι για τον ένα μήνα θεραπείας (3 την εβδομάδα).Οι αμπούλες είναι εμπλουτισμένες με Tricodensicare για θρέψη της τρίχας. Οι αμπούλες Alama Zero Stress μειώνουν την τριχόπτωση ενδυναμώνουν το τριχωτό και χαρίζουν όγκο, ενώ είναι ιδανικές για εύθραυστα μαλλιά


 Το 4ο προϊόν της σειράς που μου άρεσε είναι το Alama Serum Zero Stress Anti Blue Light. Ένα spray για μετά το λούσιμο που προστατεύει τα μαλλιά από την ψηφιακή ρύπανση, ενώ παράλληλα χαρίζει λαμπερά, υγιή και γεμάτα ζωντάνια μαλλιά και φυσικά είναι και κατά της τριχόπτωσης, όπως και όλη η Zero Stress σειρά!


 Μετά από 3 αμπούλες  και συνδυασμό με σαμπουάν και μαλακτικό παρατήρησα τα μαλλιά μου να έχουν νεύρο, ζωντάνια, λάμψη και όγκο. Αγάπησα την σειρά Alama Zero Stress γιατί άλλαξε προς το καλύτερο τα μαλλιά μου. Αν θέλεις και εσύ να τη δοκιμάσεις δεν έχεις παρά να κάνεις ενα κλικ στο Femme-Fatale.gr και να την αποκτήσεις.

1 σχόλιο:

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...