Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Nuxe. Bio Organic Review.

 Γεια σου Fairy Girl...

Όπως σου έχω ήδη πει, έχω ξεκινήσει την επιχείρηση "λεύκανση" με σκοπό να απαλλαγώ από τις πανάδες μου. Σε αυτό τον αγώνα μου βρήκα έναν εξαιρετικό σύμμαχο από την βιολογική σειρά της Nuxe




Η μάσκα απολέπισης Nuxe bio organic fruit stone powder περιέχει 99% φυτικά συστατικά πολλά εκ των οποίων είναι βιολογικής καλλιέργειας.  Η εν λόγω μάσκα περιέχει σαλικυλικό οξύ που βοηθάει στην λεύκανση και την αποτοξίνωση του δέρματος.





 Η χρήση της για το βράδυ λόγω των λευκαντικών της παραγόντων.  Η μυρωδιά της είναι εκπληκτική και η εφαρμογή της απολαυστική. Απλώνεις μια γενναία ποσότητα στο πρόσωπο την αφήνει 15 λεπτά και την ξεπλένεις. Αμέσως νιώθεις το πρόσωπο σου απίστευτα φρέσκο. 

 

 

 

 

 

 

 


Την μάσκα Nuxe bio organic θα την βρεις στην καλύτερη τιμή της αγοράς στο αγαπημένο ηλεκτρονικό κατάστημα Parfimo.gr

Στην πιο πρόσφατη μου αγορά βρήκα καταπληκτικές προσφορές σε διάφορα μεγάλα brands και φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία να προμηθευτώ το αγαπημένο μας Armani code, γιατί τέτοιες προσφορές δεν πρέπει να της χάνεις.


Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...