Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Roc Retinol Correxion line Smoothing for Eyes!

 Hello Fairies...


Το φθινόπωρο είναι για τα καλά στην καθημερινότητα μας και η ανανέωση του προσώπου μας είναι αυτό που ΠΡΕΠΕΙ να φροντίσουμε. Η ρετινόλη είναι το βασικό συστατικό που βοηθάει στην αποκατάσταση της επιδερμίδας μας. Μας βοηθάει να απαλλαγούμε από τις ρυτίδες, τις πανάδες και από το θαμπό δέρμα.


Η ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια είναι εκείνο το σημείο που εμφανίζει πρώτο χαλάρωση και ρυτίδες, και η ρετινόλη είναι εκείνο το συστατικό - που εμπεριέχεται και στις κρέμες ματιών-  που θα μας βοηθήσει να το διατηρήσουμε σφριγηλό και νεανικό!


Και κάπου εκεί στην αναζήτηση για μία καλή κρέμα ματιών, έπεσα πάνω στην Roc Retinol Correxion Line Smoothing eye cream.

Περιέχει Pure Roc® Retinol που βοηθάει στην ταχύτερη ανάπτυξη των κυττάρων του δέρματος της περιοχής γύρω από τα μάτια, ενώ λειαίνει τις ρυτίδες και χαρίζει μία λάμψη στο δέρμα.


Σε δέκα μέρες χρήσης θα παρατηρήσεις μία ορατή βελτίωση και φωτεινότητα στο δέρμα σου και δεν θα θέλεις να την αποχωριστείς. Την χρησιμοποιώ και πρωί και βράδυ, έχει ανάλαφρη υφή και δε κολλάει. Μειώνει ορατά το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους σε διάστημα 4 εβδομάδων, ενώ λειαίνει τις βαθιές ρυτίδες στο "πόδι της χήνας" σε διάστημα 12 εβδομάδων!


Όλες τις κρέμες ματιών, ανάλογα με τις ανάγκες σου θα τις βρεις στο Parfimo.gr.στις καλύτερες τιμές της αγοράς!


Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...