Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

My Meteorites by Guerlain!

 Hello Fairies...

 

Σήμερα θα σου παρουσιάσω το αγαπημένο μου προϊόν μακιγιάζ. Είναι ένα προϊόν που μπορείς να σκεφτείς ότι δεν είναι απαραίτητο αλλά πίστεψε με μόλις το δοκιμάσεις θα ΓΙΝΕΙ απαραίτητο για το καθημερινό σου μακιγιάζ.

Οι γνωστοί Meteorites by Guerlain είναι αυτή η μεταλλική, φωτεινή σκόνη που απλώνεται στο πρόσωπο σου και κλειδώνει μαγικά το μακιγιάζ σου.










 

Το 1987 η Guerlain είχε την ιδέα να μετατρέψει την σκόνη σε συμπαγή παστέλ μπαλάκια σε χρωματικούς συνδυασμούς που χαρίζουν λάμψη, φωτεινότητα και καταπληκτικό αποτέλεσμα στο πρόσωπο.  Τι είναι αυτό που έχει λοιπόν πετύχει η Guerlain και καμία άλλη πούδρα δεν το κάνει?

Οι μετεορίτες έχουν την ικανότητα να δείχνουν ένα γυμνό στο μάτι πρόσωπο, να εκπέμπει μία ατελείωτη λάμψη που δεν περνά απαρατήρητη. Κυκλοφορεί σε 3 τουλάχιστον ποικιλίες χρωμάτων σε κλασικές πολυτελή συσκευασίες, αλλά και σε διάφορες συσκευασίες περιορισμένης κυκλοφορίας. Όλοι  οι μετεορίτες έχουν την υπέροχη, διακριτική μυρωδιά της βιολέτας που την αγαπώ.

 

Οι Meteorites by Guerlain είναι το προϊόν που θα χαρίσει μία πολυτέλεια στο καθημερινό σου μακιγιάζ και στο Parfimo.gr θα το βρεις στην πιο χαμηλή τιμή της αγοράς, κάτω από 40€.


Στο Parfimo.gr μπορείς να βρεις όλα τα πολυτελή προϊόντα των high brand όπως η Christian Dior, η Guerlain, η Εstee Lauder και άλλες, στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς!


Μany kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...