Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Andreia Perfect Pic Foundation

 Hello Fairy Girls....


Την αγάπη μου για τα προϊόντα της Andreia Professional σου την έχω εκφράσει επανειλημμένως, σήμερα όμως θα σε συστήσω σε ένα μοναδικό foundation. Γιατί το αποκαλώ "μοναδικό"? Γιατί προσφέρει αποτέλεσμα High difinition, ιδανικό για αψεγάδιαστο πρόσωπο, ματ και με μεγάλη διάρκεια, αποτέλεσμα high brand foundation σε τιμή μοναδική! Το Andreia Perfect Pic HD Foundation είναι το makeup που πρέπει να δοκιμάσεις αν αγαπάς τα καλά προϊόντα μακιγιάζ. 



Η υφή του είναι κρεμώδης , απλώνεται πολύ εύκολα και μπορείς να χτίσεις την καλυπτικότητα του, χωρίς το πρόσωπο να φαίνεται βαριά μακιγιαρισμένο! Είναι ελαφρύ, αφήνει το δέρμα να αναπνέει ενώ παράλληλα διαρκεί σίγουρα για 8 ώρες.

 

 

 

 

 

 

 

 


Το Andreia Perfect Pic HD Foundation θα το βρεις στο αγαπημένο Femme-Fatale.gr σε πολλές αποχρώσεις . Και αν προτιμάς κάποιο άλλο foundation όπως το spotlight drop ή το  mattify me θα τα βρεις όλα διαθέσιμα εδώ!


Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...