Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Ren for a beautiful morning face!

Ηey Fairies...

Όλες ονειρευόμαστε ένα ονειρεμένο δέρμα το πρωί που ξυπνάμε. Ένα πρόσωπο ήρεμο, αναζωογονημένο και παράλληλα ξεκούραστο και φωτεινό!


Σήμερα θα σε συστήσω σε μία πολυλειτουργική κρέμα προσώπου νύχτας την οποία με την πρώτη εφαρμογή θα τη λατρέψεις... Ξυπνάς το πρωί και το δέρμα σου είναι τόσο πλήρες, λες και κοιμήθηκες 8 ώρες γεμάτες και τόσο φωτεινό που καταλαβαίνεις ότι κάτι πήγε καλά! Ο λόγος για την REN Clean Skincare V-Cense Revitalising η οποία ελαχιστοποιεί ορατά τα σημάδια γήρανσης και αναπλάθει το δέρμα σε βάθος. 

Η REN γνωστή για τις ισχυρές και αποτελεσματικές συνθέσεις της έκανε ακόμα ένα θαύμα με αυτή τη κρέμα. Περιέχει μεταξύ άλλων βιταμίνη c και καροτίνη και όπως πάντα τα προϊόντα της REN είναι:

GOOD FOR YOU * Συνθέσεις από τουλάχιστον 90% συστατικά φυσικής προέλευσης GOOD FOR VEGAN *** Προϊόντα χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης.

Αν δεν έχεις δοκιμάσει προϊόντα της REN να το κάνεις και είμαι σίγουρη ότι θα εκπλαγείς, θα τα βρεις διαθέσιμα στο Parfimo.gr

Many kisses from Fairy{oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...