Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Cerave Foaming Clenser, a Miracle under 10€

 Γεια σου Fairy Mary...


Πολλά έχω ακούσει για την εταιρεία CeraVe και για την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της και έπρεπε κάποια στιγμή να την δοκιμάσω!

Έτσι λοιπόν επέλεξα να δοκιμάσω το CeraVe Foaming Cleanser, έναν καθαριστικό αφρό ιδανικό για την αφαίρεση ρύπων, λιπαρότητας και μακιγιάζ. 


Έχει δροσερή τζελ υφή που μόλις έρθει σε επαφή με την υγρή επιδερμίδα μεταμορφώνεται σε έναν ωραίο παχύ αφρό! Καθαρίζει το πρόσωπο απαλά και αποτελεσματικά, ενώ περιποιείται το δέρμα με υαλουρονικό οξύ (βοηθάει το δέρμα να διατηρεί την υγρασία του), νιασιναμίδη (καταπραΰνει την επιδερμίδα) και ceramides (απαραίτητα για την θωράκιση του δέρματος).


Το CeraVe Foaming Cleanser αναπτύχθηκε σε συνεργασία με δερματολόγους για να καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, να απομακρύνει τη λιπαρότητα, ελαφρύ μακιγιάζ και να αναζωογονεί το δέρμα χωρίς να το επιβαρύνει και χωρίς να δημιουργεί αίσθηση τραβήγματος ή ξηρότητας.


Θα το βρες στο Parfimo.gr σε υπέροχη τιμή κάτω των 10€ 


Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...