Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Winter Time limited Edition by Gabriella Salvete!


 Hey Fairies....


Yayyy!!! Είναι η πιο αγαπημένη περίοδος του χρόνου. Εκείνη που είναι γεμάτη φώτα, χρώματα και αγάπη! Αγάπη που την δείχνουμε με κάθε τρόπο, με αγκαλιές, ευχές και δώρα. Διαλέγουμε με αγάπη τα δώρα για τους αγαπημένους μας για να δούμε το πρόσωπο τους να λάμπει από χαρά! 

Έτσι λοιπόν με αυτή τη λάμψη στο πρόσωπο μου παρέλαβα και εγώ την νέα χριστουγεννιάτικη limited edition σειρά της Gabriella Salvete, Winter time! Υφές, glitter, λάμψη και έντονο αποτέλεσμα στην πιο γιορτινή κόκκινη συσκευασία που θα λατρέψεις! Πάμε να τα δούμε ένα ένα!



Gabriella Salvete Winter time Fixing Powder. Μία διάφανη πούδρα για σταθεροποίηση του μακιγιάζ σε σχήμα νιφάδας χιονιού, με μία απαλή μαγευτική μυρωδιά! Σταθεροποιεί το make up με ένα απλό πέρασμα και διαρκεί ώρες! 


Gabriella Salvete Winter time Panoramico Butterfly Wings! Σε κόκκινη γυαλιστερή συσκευασία με τρίχινο βουρτσάκι και αποτέλεσμα έντονο μαύρο και γυριστές μακριές βλεφαρίδες που θα λατρέψεις! Περιέχει καστορέλαιο και είναι ελεγμένη για ευαίσθητα μάτια!



Gabriella Salvete Winter time Sweater Weather. Μία super εορταστική παλέτα με 9 σκιές ματιών με ματ και γυαλιστερό αποτέλεσμα! Συνδυάζονται εύκολα μεταξύ τους, "γράφουν" υπέροχα και διαρκούν! Οι σκιές με το Glitter και τις λάμψεις είναι ιδανικές για να λάμψεις τις μέρες των εορτών! Η συσκευασία είναι κόσμημα από μόνη της αφού το κόκκινο της τραβάει τα βλέμματα και περιέχει καθρέφτη για εύκολη on the go εφαρμογή!


Gabriella Salvete Winter time Matte Lips. Ένα κραγιόν υψηλής κάλυψης με ματ αποτέλεσμα! Αφήνει τα χείλη απαλά παρόλο που το κραγιόν θα μείνει σταθερό στην θέση του για ώρες! Θα το βρεις σε 3 υπέροχες εορταστικές αποχρώσεις!

Gabriella Salvete Winter time Long Lasting βερνίκι νυχιών σε άκρως χριστουγεννιάτικη απόχρωση Jingle Bells! Ένα φωτεινό μπορντό που λάτρεψα! Θα το βρεις όμως σε 4 διαφορετικές αποχρώσεις!

 

Κάνε δώρα Gabriella Salvete Winter Time στις φίλες σου κι θα τα λατρέψουν σου το υπόσχομαι! Θα τα βρεις σε εκπληκτικές τιμές στο Parfimo.gr

Καλά Χριστούγεννα Fairy Girls.... 

 

 

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

1 σχόλιο:

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...