Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

The new Kneipp is here!

 Hello Fairies...

Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σου προϊόντα από ένα νέο brand που ανακάλυψα από την Parfimo.gr. Kneipp ήρθαν σπίτι μου και θα μείνουν γιατί τα αγάπησα! Τα Kneipp είναι βασισμένα εξ΄ολοκλήρου σε προσεκτικά επιλεγμένα φυσικά συστατικά και την θεραπευτική δύναμη του νερού, ενώ δεν περιέχουν parabens, σιλικόνες και συντηρητικά!









Υπέροχες λοσιόν σώματος, χεριών, ποδιών αλλά και  άλατα και έλαια μπάνιου!

Για αρχή θα σε συστήσω στο Kneipp Foot Care Butter Calendula and Orange oil! Είναι ένα βούτυρο για τα πέλματα που αρχικά μυρίζει τέλεια και προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη στα ταλαιπωρημένα πέλματα!

Αναπλάθει τις ξηρές φτέρνες και παράλληλα η υπέροχη μυρωδιά πορτοκαλιού σε αναζωογονεί! 

Η κρέμα χεριών Kneipp Favorite Time Cherry Blossom είναι αυτή που δεν λείπει πλέον από την τσάντα μου. Θρέφει, ενυδατώνει και δεν αφήνει λιπαρότητα στα χέρια. Η μυρωδιά της είναι θεϊκή, τα φρεσκοκομμένα κεράσια αρωματίζουν υπέροχα τα χέρια μου.

Η κρέμα σώματος Kneipp Relaxing Lavender είναι αυτή που χρειάζεσαι για να χαλαρώσεις μετά από ένα ζεστό μπάνιο. Προσφέρει ενυδάτωση σε βάθος και μυρωδιά λεβάντας που διαρκεί! 

 

 

 

Tip: Μετά από μία δύσκολη μέρα δοκίμασε να ανάψεις ένα αρωματικό κερί και να βυθιστείς σε ένα αρωματικό ζεστό αφρόλουτρο, ενώ στην συνέχεια ενυδάτωσε το σώμα σου με μία κρέμα που αγαπάς να μυρίζεις!

Για το τέλος κράτησα ένα υπέροχο lip balm, το Kneipp Lip Care water Mint Aloe Vera. . 100% φυσικά συστατικά, ένα lip balm που προστατεύει τα χίλια από τις αλλαγές θερμοκρασίας και το κρύο, ενώ περιέχει μέντα που λατρεύω την φρεσκάδα της στα χείλη μου! 


Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...